Jobbet Financial Controller till snabbväxande bolag i city har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Financial Controller till snabbväxande bolag i city publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en engagerad Financial Controller som motiveras av att arbeta i en snabbrörlig miljö? Har du erfarenhet från bilbranchen, IFRS, konsolidering och är du dessutom en stjärna på Excel - då vill vi gärna träffa dig till detta fina bolag mitt i City.

Vår kund, som har ett välkänt varumärke, är inne i en stark tillväxtfas och går dessutom snart live med ett nytt affärssystem. Det är således mycket som händer på bolaget och snart flyttar de dessutom in i snygga lokaler i Moodgallerian. De behöver omgående förstärkning till sin Finance-avdelning. 

SJR har fått förmånen att hjälpa detta fina bolag att hitta dig härliga, flexibla och drivna Financial Controller till ett sex månader långt konsultuppdrag. Antingen blir du anställd konsult hos oss eller så blir du interimkonsult, oavsett vilket ser vi verkligen fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Som Financial Controller hos vår kund kommer du främst att arbeta med forecast, budget och rapportering. Då bolaget har vuxit snabbt är det många processer som inte hunnit bli skrivna i sten, det är därför värdefullt om du drivs av att ta fram, bygga upp och implementera nya arbetssätt och rutiner.

Nedan är vad som ingår i denna spännande roll som Financial Controller.

 • Forecasts och prognoser
 • Avstämningar och rapportering internationellt
 • Konsolidering
 • Ansvara för lönefiler och krediter
 • Ansvara för konstnadskontroll
 • Ansvara för många kontaktytor, internt och externt
 • Löpande bokföring
 • Viss kvittohantering


Vem är du?

För att trivas i rollen som Financial Controller hos vår kund har du inget emot en levande organisation där det, i sanningens namn, faktiskt råder lite kaos och sitter mängder med postit-lappar överallt. Om du har tidigare erfarenhet från ett start-up-bolag tror vi att du kommer passa in mycket bra här. 

Vidare tror vi att du har ett stort intresse för såväl redovisningsfrågor och excelmodeller som ligger till grund för både analys av redovisningen och prognosarbete. Då rollen innebär många kontaktytor internt är det viktigt att du är lyhörd och lätt kan förmedla analyser och ekonomisk information på ett enkelt och förståeligt sätt. 

Du bör också vara  lösningsorienterad, engagerad och drivas och motiveras av att arbeta i en snabbrörlig miljö. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är din sociala sida samt din humor. Lättsamhet och kreativa idéer är också något som uppskattas!

Nedan är några krav för att kunna söka denna tjänst:

 • Högskoleutbildning inom ekonomi
 • Minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av IFRS
 • Erfarenhet av Navision
 • Du kan göra pivottabeller och VLOOKUP samt gärna programmera macron i Excel
 • Du talar och skriver flytande på svenska och på engelska
 • Du är tillgänglig relativt omgående och vill arbeta som konsult

Livet ska inte bara vara fullt av krav utan att en får något tillbaka, detta får du:

 • En dynamisk arbetsmiljö med mycket frihet under ansvar
 • Ett stimulerande och tilltalande kontor
 • Här värdesätts hållbarhet och en bra balans mellan frihet och privatliv
 • Det är flexibelt med VAR du sitter och arbetar, hemma, på kontoret, i ett skönt mötesrum?
 • Lyxiga onsdagsfrukostar varje vecka
 • Här görs ingen skilnad på om du är konsult eller anställd
 • Du tillåts utvecklas och växa massor i både dig själv och i din yrkesroll


Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Lite mer information 

Uppdraget är ett konsultuppdrag på sex månader med anställning hos SJR men med goda möjligheter till överrekrytering till kund. Uppdraget startar omgående. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Titel: Financial Controller

Referens

teamtailor-217838-87619

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till