Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Financial Controller till myndighet jobb i Stockholm på Quest Consulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Financial Controller till myndighet på Quest Consulting

Financial Controller till myndighet

Quest Consulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Vi söker en Financial Controller med mycket goda kunskaper inomstatlig ekonomisk styrning och med fokus på ekonomimodell och uppsättning avinternredovisning till funktionen finansiering och redovisning hos vår kund iStockholm.
Inför kommande förändrade behov kommer nya lösningar att behövstas fram eller befintliga att genomlysas och vid behov förändras. Du kommer attutifrån nuläge ta fram förslag på förändringar oaktat nya krav och även drivaarbete för att hitta olika möjliga lösningar utifrån nya kravställningar frånverksamheten. Kunden efterfrågar en konsult som kan driva arbetet med enproaktiv inställning för att bereda olika vägar till lösning inför förändradebehov. Arbetet kräver en bred och i vissa delar djup förståelse för olikaverksamhetsbehov.
Vår kund arbetar agilt i utveckling och förvaltning som ställerkrav på ekonomimodellen samtidigt som den större delen av organisationenarbetar i linjeverksamhet med andra typer av krav. Kunden har även betydandedelar av verksamheten som finansieras av andra anslag, intäkter genomsamverkan, avgifter och bidrag.  
Vi söker dig med följande kompetens och erfarenheter:
•       Goda färdigheter inom internredovisning
•       Erfarenhet från större offentliga organisationer
•       Erfarenhet av olika ekonomimodeller och modeller för internredovisning
•       Kunskap om regelverk som styr statliga myndigheter
•       Erfarenhet av arbete i UBW, Raindance eller andra liknande ekonomisystem

Vi tror också att du har förmågan att fungera som sammankallande och att engagerathålla i en utvecklingsagenda för området i samverkan med den egnapersonalen och övriga organisationen.

 Stor vikt läggs på personliga egenskaperDin ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [ Link removed ]

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på  GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.Om Quest Consulting

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3154