Jobbet Financial controller till Kista har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Financial controller till Kista publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en driven Financial controller till ett svenskt börsnoterat sökföretag med huvudkontor i Kista. Du kommer ingå i Redovisningsavdelningen på cirka 20 personer som är uppdelad i fyra grupper: Kundreskontra, leverantörsreskontra, Kredit samt Redovisning och rapportering där du kommer tillhöra den sistnämnda och hantera redovisningen och den finansiella rapporteringen för Danmark, Norge och Sverige. Du rapporterar till Gruppchefen för Redovisnings och rapportering. Uppdraget startar mitten på augusti och löper 6 månader framåt med chans till förlängning och fast anställning.

Arbetsbeskrivning:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Bokslutsarbete med analys och avstämning
  • Operativ och legal rapportering
  • Skattefrågor
  • Upprättande av årsredovisningar och deklaration
  • Delta i projekt och utvecklingsarbete på redovisningsavdelningen

Vem är du?

Vi söker dig med högskoleexamen inom ekonomi eller annan motsvarande eftergymnasial utbildning och med minst 4 års erfarenhet av inom redovisning och finansiell rapportering. Du har goda kunskaper inom redovisning och kan självständigt upprätta årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Vidare har du god systemvana och mycket goda kunskaper i Excel. Du läser och skriver obehindrat på engelska.

För att bli framgångsrik i rollen gillar du att arbeta i en dynamisk och fartfylld miljö. Du är social med eget driv och van att jobba mot deadlines inför bokslut. Du tycker om att bidra till utvecklingen av avdelningens ansvarsområden. Vidare är du noggrann, analytisk och snabb.

Du erbjuds:

En bred och spännande roll som Financial controller där du får ta stort eget ansvar.  Tjänsten omfattar heltid med start mitten på augusti och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper 6 månader framåt med chans till förlängning och fast tjänst.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Referens

31F7FF1BC05646FAA164D5B3D37F5F92

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till