Jobbet Financial Controller till Cimco Marine i Ängelholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Financial Controller till Cimco Marine i Ängelholm publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Ängelholm

Arbetsbeskrivning


Cimco Marine is the marine manufacturer behind OXE Diesel - the world’s first high performance diesel outboard engine. Setting new standards for durability, fuel-efficiency and low emissions. For more information about the OXE Diesel, visit www.oxe-diesel.com

Vill du arbeta med financial controlling på ett innovativt bolag noterat på Nasdaq First North? Till en mycket intressant tjänst på Cimco Marine rekryterar vi nu en financial controller som kommer att arbeta med redovisning och rapportering på företagets huvudkontor i Ängelholm. Detta är en tjänst för dig som vill ta nästa steg i karriären och arbeta på ett tillväxtbolag i en både utmanande och utvecklande roll där du kommer att ha ett nära samarbete med CFO och företagets ledningsgrupp.   

Financial Controller
Som financial controller på Cimco Marine kommer du att ha en aktiv roll i utvecklingen av företagets ekonomistyrning och kontinuerligt arbeta för ökad lönsamhet och utveckling av interna arbetssätt och systemstöd. Du kommer att arbeta med redovisning och säkerställa att extern och intern rapportering uppfyller legala och verksamhetens krav.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Redovisning och bokslutsarbete
  • Extern och intern rapportering
  • Budget och forecasts
  • Analyser och uppföljning
  • Redovisnings- och skattefrågor
  • Utveckling av processer och rutiner
  • Revision och kontakt med revisorer
  • Internkontroll

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och att du och har ca 5 års relevant erfarenhet, exempelvis från revisionsbranschen eller som controller. Du har mycket goda kunskaper i redovisning och erfarenhet av bokslut, rapportering och analys. Det är en fördel om du har erfarenhet från ett producerande bolag och har arbetat i Monitor eller i ett annat affärssystem. Du har mycket god affärsförståelse och en vilja att aktivt vara med och påverka företagets utveckling. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har också mycket goda kunskaper i Excel.

Vem är du?
Du är en nyfiken och utvecklingsorienterad person som har ett strukturerat arbetssätt med hög analytisk förmåga där du är van att arbeta med både detaljer och helheten. Som person är du kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Vidare så trivs du med att arbeta på ett bolag i snabb tillväxt och har en stark vilja till personlig utveckling.

Ansökan 
I denna rekrytering har Cimco Marine valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...  

Titel: Financial Controller

Referens

teamtailor-772359-126689

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till