Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Financial controller med erfarenhet av ekonomisystembyte jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Financial controller med erfarenhet av ekonomisystembyte på SJR AB

Financial controller med erfarenhet av ekonomisystembyte

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Detta är rollen för dig som söker ett spännande uppdrag i en systemorienterad och utvecklande roll på en stor, internationell bank! Vi söker en controller med gedigen erfarenhet från redovisning, koncerner och rapportering. 

SJR söker nu en Financial controller till vår kund som under ett års tid kommer få arbeta i flera olika projekt. De första tre månaderna handlar om att delta i implementationen från Oracle till den molnbaserade versionen. Det finns en implementatör på plats men du behöver ha varit med om ett ekonomisystembyte tidigare. Detta för att du snabbt kan greppa viktiga justeringar i systemet, exempelvis hur vi kan göra för att fånga in data smidigast. Det kommer dessutom en ny IFRS-uppdatering vilket innebär separata moduler och förberedelser som du kommer att få arbeta med. 

Efter tre måndader kommer din roll att övergå till ett mer renodlat projekt då vår kund ska implementera ett nytt konsolideringsssytem, Hyperion. Din roll kommer då att innebära cirka 75 procent i det projektet samt 25 procent i linjen  och arbete med konsolidering och rapportering. Du behöver således ha den erfarenheten sedan tidigare samt behöver du ha arbetat i Hyperion. 

Vi tror att detta är ett riktigt spännande uppdrag och att det för rätt person kommer kunna öppnas många nya dörrar. Du välkomnas in i en dynamisk miljö och vi vet att du kommer ha ett roligt och berikande år framför dig!


Vi söker dig som

  • Har gedigen redovisningsbakgrund och erfarenhet från financial control och koncerner
  • Har arbetat i flera storbolag tidigare
  • Har en utbildning inom ekonomi från universitet eller högskola
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Har varit med från ax till limpa vid en systemimplementation 
  • Har arbetat tidigare i Hyperion 
  • Har mycket goda kunskaper i Excel, samt en god allmän systemvana
  • Kan arbetat med konsolidering och rapportering
  • Det är mycket meriterande om du dessutom har finansbakgrund, men inget krav

Som person är du noggrann och analytisk och gillar att jobba strukturerat och mot tighta deadlines. Du är kommunikativ, social och trivs på ett internationellt storbolag med många kontaktytor


Ansökan  

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-09-13. Vänligen ring ansvarig rekryterare Emma Hultberg på 0766471641 om du har några frågor.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]

Konsult hos SJR 

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg. Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.  


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

 Titel: Financial controller

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1331289-275692