SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Financial Controller jobb i Stockholm på Future Value

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Financial Controller på Future Value

Financial Controller

Future Value Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Olink Proteomics AB är ett snabbväxande Uppsalabaserat globalt företag vars världsledande teknik och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna används inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar.

Vår teknik Proximity Extension Assay (PEA) kan mäta nära 1500 biomarkörer på samma gång, i endast 3 µL prov. Analyserna möjliggör fördjupad förståelse av sjukdomsprocesser, förbättrad sjukdomsdetektion och bidrar till ökad biologisk kunskap.

Under fem år har vi analyserat mer än en miljon prover och genererat nära 90 miljoner datapunkter för hundratals kunder från både forskningsinstitut och läkemedelsbolag.

Vi har i dag kontor och service-lab i Uppsala/Stockholm och Boston. Våra säljare utgår även från ett flertal stater i USA samt Storbritannien, Holland, Tyskland, Singapore, Kina och Japan. Läs mer om oss på [ Link removed ]Till Olink Proteomics söker vi nu en Financial Controller som vill arbeta i en entreprenöriell, global koncern som är under stark tillväxt. Du kommer att arbeta i en bred roll med frågor inom koncernredovisning och rapportering såväl som att vara en viktig del i koncernens fortsatta utvecklingsresa av den finansiella strukturen med fokus på processer och system. Tjänsten är placerad på Olink Proteomics huvudkontor i Uppsala med möjligheten till att arbeta vissa dagar hemifrån.

Rätt kandidat har en akademisk examen inom ekonomi kombinerat med erfarenhet av koncernredovisning och IFRS-frågor med fördel från internationella och expansiva koncerner. Troligtvis har du en grund inom revision alternativt en bakgrund inom redovisning eller financial controlling.

Som person trivs du i en roll med mycket eget ansvar och du uppskattar att arbeta i en dynamisk och föränderlig organisation med högt tempo. För att lyckas i rollen krävs driv och ambition att på egen hand, så väl som i grupp, utveckla koncernens ekonomiska planering och styrning. Du kommer att erbjudas en bred roll med många kontaktytor på huvudkontoret såväl som ute i verksamheten vilket föranleder en stor social förmåga, positiv attityd, eget driv samt ödmjukhet vilka är nyckelord för funktionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delta i bokslutsprocessen (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • Säkerställa och kvalitetssäkra rapportering från organisationen
  • Delaktig i upprättandet av delårsrapporter och årsredovisning
  • Delaktig i koncernkonsolidering inkl månatligt analysarbete
  • Delta i internkontrollarbete, bl.a. med SOX compliancefrågor
  • Stötta organisationen i redovisnings- och rapporteringsfrågor
  • Stötta organisationen i skatterelaterade frågor (Transfer Pricing, uppskjuten skatt, moms osv)
  • Utveckla Olink Proteomics finansiella struktur och ekonomimanual
  • Kontinuerligt utveckla processer, system och instruktioner

Välkommen med din ansökan! Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Södermark, 0722 11 83 63 alt [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: futurevalue2174