Jobbet Financial Controller har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Financial Controller publicerad av Kapsch TrafficCom

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Kapsch TrafficCom levererar intelligenta transportsystem (ITS) inom segmenten vägtullning, trafikstyrning och smart urban mobilitet och V2X (uppkopplade fordon). Kärnverksamheten omfattar R&D, installation, drift av elektroniska vägtullar och trafikledningssystem och med kundprojekt i 44 länder. Kapsch-koncernen är en österrikisk familjeägd teknologisk grupp med huvudkontor i Wien. Kapsch TrafficCom är listad på börsen med en omsättning 2017/2018 på över 700 miljoner Euro med mer än 5000 anställda. Läs mer på www.kapsch.net/se/

Teamet på Kapsch TrafficCom växer och vi söker nu en stjärna inom ekonomi som vill följa med på resan!

Kapsch TrafficCom är en internationell växande koncern med teknik i framkant. Som Financial controller är du med och driver utvecklingen av finansavdelningen samtidigt som du blir ett viktigt stöd till våra chefer inom ekonomifrågor. Rollen innebär att framförallt arbeta med den dagliga redovisningen så som löpande bokföring, moms- och månadsrapportering, månadsbokslut osv. Vidare kommer du tillsammans med dina kollegor på ekonomiavdelningen att ta fram lönsamhetsanalyser, kassaflöden, prognoser, budget osv. Du kommer även fungera som ett operativt stöd till verksamheten i projektredovisning, kalkyler, och andra typer av controller-relaterade uppgifter för att bidra till företagets framgång. Vi har verksamhet världen över och du får ett nära samarbete med Kapsch Group Controlling och Accounting i Wien. Du rapporterar till Accounting Manager och placeringsort för tjänsten är Jönköping.

Vi vill jobba med dig som är utbildad civilekonom, gärna med några års erfarenhet från en redovisningsroll i en internationell miljö. Väl utvecklad analysförmåga, struktur och vilja att utveckla är egenskaper som gör dig framgångsrik i ditt arbete. Du är riktigt vass på Excel och är van vid att arbeta i flera olika ekonomi- och rapporteringssystem. Har du erfarenhet av Navision ser vi det som ett extra plus. Då vi är en internationell koncern behöver du behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. Tyska är meriterande.


Kandidatprofil

Som person är du organiserad, har god förståelse avseende koppling mellan affär och ekonomi samtidigt som du snabbt skapar dig en bild av komplexa affärssammanhang. Tydlig kommunikation och samarbetsförmåga är givna egenskaper hos dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen till ett företag med en teknik i framkant – vi söker dig som inspireras av förändring och har en flexibilitet i såväl arbetssätt som inställning. Hos oss på Kapsch TrafficCom får du följa med på en expansiv resa i ett stabilt och välkomnande bolag. Är du vår nästa stjärna?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Helen Einarson Lundin på 036- 330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast 4 augusti.

Referens

n/a

Om företaget

På Ny Position jobbar vi tillsammans
Ny Position har tre affärsområden – Rekrytering, Human Resources samt Interim Management. Vår affärsidé bygger på att genom närgånget och nyfiket arbetssätt skapa perfect match inom dessa områden. Det leder till ekonomisk effektivitet och attraktion för våra kunder.

Vi försöker leva som vi lär och jobbar med värderingsstyrt ledarskap utifrån tre värdeord – energi, nyfikenhet och mod.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till