SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Financial BI Developer till Soya Group Support AB jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Financial BI Developer till Soya Group Support AB på Academic Work

Financial BI Developer till Soya Group Support AB

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Soya Group består av ett antal företag, helägda eller delägda, som är verksamma inom huvudsakligen tre olika områden; shipping, fastigheter och stuteri. Soya Group Support AB stöttar samtliga av koncernens olika bolag, och här erbjuds du möjlighet att arbeta i en spännande roll som sträcker sig över många arbetsområden. Vi söker dig med utbildning och kunskap inom ekonomi samt ett intresse för BI System. Om detta beskriver dig så sök redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande!


Om tjänsten
Soya Group består av ett antal företag, helägda eller delägda, som är verksamma inom huvudsakligen tre olika områden; shipping, fastigheter och stuteri. Varje affärsområde ansvarar för att operativt driva och utveckla sin verksamhet i linje med Soya Groups värderingar. Koncernen omsätter ca 20 miljarder kronor. Ungefär 1 500 personer arbetar i koncernens bolag.

Koncernens bolag använder en gemensam supportorganisation, Soya Group Support, som består av ett antal koncernfunktioner för intern och extern kommunikation, miljö, ekonomi, treasury, HR, IS/IT och säkerhet, och har omkring 80 medarbetare. Våra koncernspråk är svenska och engelska.

Rollen som Financial BI Developer är en del av Financial Systems-teamet som idag består av tre personer. Teamet beskrivs av rekryterande chef Louise Sandell som ett härligt litet gäng, där alla är otroligt olika men väldigt tighta och de har högt i tak.

Teamets fokus är att verka för digitalisering av koncernens finansiella lösningar. Arbetet sker ofta i projektform, både med nyutveckling och förvaltning av befintliga lösningar i takt med att verksamheterna förändras

Du erbjuds

Soya Group är en arbetsgivare som bryr sig mycket om sina anställda. Här är det högt i tak och du kommer att ha stor möjlighet att vara med och påverka, förnya lösningar och arbetssätt. Hos oss får du lära känna många olika branscher där mycket händer just nu. Vi är det lilla bolaget i det stora, ett lag som firar tillsammans när det går bra. Soya Group är mycket stolta över det engagemang alla i koncernen tar för ett gemensamt socialt ansvarstagande kring hållbarhetsfrågor.

Arbetsuppgifter

* Du kommer ingå i ett antal verksamhetsspecifika förvaltningsgrupper, där du bedriver förvaltningsarbetet av BI portal
* Utveckla BI-rapporter, där du samlar in behov och krav från verksamheten
* Genomföra ändringar och justeringar i rapporter och vyer med följande verktyg; Power BI, SSRS (Reporting Services), Excel
* Ge rådgivning och support inom befintliga BI-lösningar
* Hantera felärenden för BI portal

Vi söker dig som

* Avslutad akademisk utbildning med inriktning inom ekonomi
* Goda kunskaper inom ekonomistyrning
* Mycket god kunskap och erfarenhet av Excel, exempelvis Pivot-tabeller, hantering av extern data och standardformelluppsättning
* Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används inom koncernen

Det är meriterande om du har

* Vana av att använda analysverktyg
* God kunskap och erfarenhet i systemutveckling inom ekonomistyrning
* God kunskap av Power BI, SSRS, DAX, T-SQL

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka denna tjänst. De kompetenser vi ser som särskilt viktiga för denna roll är:

* Samarbetsförmåga
* Problemlösande
* Initiativtagande
* Personlig mognad

Övrig information

* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid 36h/arbetsvecka, viss flexibilitet finns
* Placering: Södermalm, Stockholm
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Catharina Alm, [ Email address blocked ]

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15077803-SE