SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Finance på Toyota Material Handling söker en Ekonomiassistent. på Toyota Material Handling

Finance på Toyota Material Handling söker en Ekonomiassistent.

Toyota Material Handling Mjölby Heltid
Ansök på företagets hemsida

Tillsammans med övriga kollegor i leverantörs- och kundreskontragruppen kommer du arbeta med våra leverantörs-och kundfakturor. Det är en bred roll med stora flöden och här kommer du få chans att utvecklas med många nya arbetsuppgifter. Gillar du att jobba i ett högt tempo och hantera både interna och externa kontakter? Då kan detta vara något för dig!

Som Ekonomiassistent på Toyota kommer du att arbeta med:

  • Hantering av inkommande leverantörsfakturor, kontering och betalningar
  • Arbete med fakturaflödet i vårt elektroniska fakturahanteringssystem
  • Registrering av kundinbetalningar och kundfakturor
  • Bokföring, avstämnings- och rapporteringsarbete
  • Effektiviseringsarbete av rutiner och arbetssätt

I rollen ingår mycket kontakter med övriga avdelningar inom företaget, externa kontakter med svenska och utländska leverantörer samt svenska och utländska systerbolag.
För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du är du noggrann och gillar ett högt tempo. Som person är du ansvarstagande och strukturerad i ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Du hjälper gärna till där det behövs och bidrar till att bibehålla den goda stämningen som är i teamet. Du är trygg och stabil och har gärna ett sinne för att hitta förbättringar och gillar utmaningar.

Till tjänsten som Ekonomiassistent söker vi dig som har/är

  • Utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning, som lägst gymnasial nivå
  • Arbetslivserfarenhet av att hantera leverantörsfakturor på ett större företag, gärna i form av elektronisk fakturahantering
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i Excel

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.
Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete
Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar.


Din ansökan
Låter det intressant? Ansök i så fall senast 31/3. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

* Julia Rosén, Financial Control Manager, tel.0142-865 71
* Jonna Lindberg, HR Business Partner, tel. 0142-866 12

Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 2023-1960