Jobbet Redovisningschef till United Screens har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningschef till United Screens publicerad av United Screens

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi på People Experience är otroligt stolta över att återigen ha fått det fina förtroendet att hjälpa vår kund United Screens, Nordens största influencernätverk för många av Sveriges största influencers och youtubers, samt många av de största varumärkena i Sverige.

Den här gången rekryterar vi en analytisk och noggrann redovisningschef, en nyckelposition till den ekonomiska funktionen i bolaget. Har du en stark analytisk ådra och ett driv som präglas av såväl siffror som resultat? Vill du jobba i morgondagens stora mediabolag och vill tillhöra en kultur som karaktäriseras av prestigelöshet, fin sammanhållning och ett stort driv? Då kanske du är den vi söker!

Rollen

I din roll som redovisningschef kommer du att arbeta på nordisk nivå och ha en nyckelposition i det ekonomiska teamet som idag består av tre personer. Du rapporterar till Business Director. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i följande:

  • Arbete med månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Löpande redovisning
  • Upprätta årsredovisning
  • Rapportering till ägarbolaget, externa aktörer och myndigheter
  • Delaktig i budget- och prognosarbete
  • Likviditetsplanering
  • Planera, samordna och delta i det löpande arbetet på ekonomiavdelningen
  • Samordna och delta i förbättringsprojekt kopplade till företagets ekonomiska processer för att öka internkontroll och organisatorisk effektivitet
  • Vara uppdaterad på aktuella redovisningsfrågor för att kunna agera rådgivande inom ditt team och organisationen

Vem är du?

Förutom att du är en noggrann och analytisk person tror vi också att du är en ansvarsfull och handlingskraftig teamplayer. Du drivs av resultat och har god förmåga att leda ditt eget arbete och jobba både självständigt och i grupp. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och trivs i en starkt entreprenörsdriven miljö där det hela tiden händer saker.

Du är Civilekonom eller har motsvarande utbildning och vi ser att du säkerligen kommer från en roll som redovisningsekonom eller Finance Manager. Alternativt har du en liknande roll som redovisningschef idag men tycker att det här verkar spot on för just dig och dina ambitioner. Förutom att du är en fena på löpande redovisning, skatt och bokslut har du också erfarenhet av, och goda kunskaper i, SAP och IFRS. Du bör även ha jobbat nordiskt och allra helst internationellt. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Positionen är en heltidstjänst om 100% där du arbetar på nordisk nivå och utgår från Stockholmskontoret vid Slussen.


United Screens är Nordens största multiplattform-nätverk som arbetar med många av Sveriges största youtubers, influencers, och många av de största varumärkena i Sverige.

Bolaget startades år 2013 och består idag av totalt ca 65 personer med kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Med ett starkt och fint nätverk av youtubers, influencers och kunder som man är mycket stolta över att få representera arbetar man varje dag inom områden som försäljning, partner management, projektledning, produktion och legal.

Referens

39236

Om företaget

Your future starts here!
We are always looking for awesome people with the right cultural fit, drive and potential.

Please connect with us and apply to get this journey started!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till