Jobbet Filmfotograf till Foto & Filmteamet på ICA Reklam i Solna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Filmfotograf till Foto & Filmteamet på ICA Reklam i Solna publicerad av ICA Reklam

Part-Time
Solna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Till ICA Reklam i Solna söker vi nu en erfaren Filmfotograf som ansvarar för att producera högkvalitativa filmer, från idé till färdig produktion. Du kommer att ha ett nära samarbete med projektledare och motion graphics designers i en entreprenöriell miljö. Utöver arbete på vårt huvudkontor, kommer du också att jobba på location. 


ansvarsområde.

Uppdragen är väldigt varierande och vi gör allt från filmer för sociala medier till större reklamfilmer och på sikt också studioproduktioner med TV-karaktär. Ditt arbete innefattar idéarbete, filmfoto, klippning, ljudbearbetning, färgkorrigering och slutexporter. Du är ett kreativt och tekniskt bollplank i idéarbetet inom film, dvs deltar med kompetens och inspiration i tvärfunktionella forum. Din rådgivande och kommunikativa sida har du också stor nytta av i den viktiga dialogen med våra kunder. 


arbetstider.

Inledningsvis timmar på frilansbasis 


kvalifikationer.

Du är van vid att hantera professionella videokameror, göra postproduktion i Adobe-miljö, samt ansvara för att filmproduktionerna håller en hög professionell teknisk standard både gällande ljussättning och bildkomposition. Du är också tekniskt ”orädd” och kan bidra i utveckling av vår nya studio. Du har vana vad gäller att regissera medverkande och kan också agera reporter om situationen skulle kräva det. Slutligen behöver du vara duktig på att coacha dina kollegor och dela med dig av din kunskap.

Som person är du social och trivs med många människor omkring dig. Du uppskattar en miljö där du får användning för ditt bildseende, känsla för komposition och bildmanér. Du är noggrann, kreativ, prestigelös och utrustad med såväl social kompetens som förmåga att ta ansvar för dina uppgifter. När tempot skruvas upp agerar du flexibelt och har lätt för att prioritera. Sist men inte minst så har du hjärtat på rätta stället och det är viktigt för dig att ha kul på jobbet.


erfarenhet.

Meriterande är om du jobbat med filmning och ljussättning av mat och matlagning.


ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan inklusive länk till portfolio senast 2020-10-25. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta gärna Annika Grimelund, [ Link removed ] , Louise Svanholm, [ Link removed ] eller Christina Nerpin [ Link removed ] , rekryterande konsultchefer inom marknad och kommunikation.

Randstad MarCom,  specialister inom marknad, kommunikation, reklam och media,  är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning.  Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom Marcom-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad MarCom står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Referens

201305428

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till