Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Filialchef till Lambertsson jobb i Sundsvall på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Filialchef till Lambertsson på Poolia

Filialchef till Lambertsson

Poolia Sundsvall, Västernorrlands län Heltid

Vi rekryterar nu en Filialchef till Lambertsson i Sundsvall!

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Vi erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, kranar, moduler och trafikanordningar samt via Glacell även energioptimerade lösningar. Lambertsson är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Är du en ambitiös och driven ledare med erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen? Är du dessutom en person som gärna vill driva utvecklingen av verksamheten framåt? Då kanske Lambertsson i Sundsvall är din nästa arbetsplats.

Lambertsson bedriver en bred verksamhet och erbjuder sina kunder totallösningar samt tjänster inom maskinuthyrning, tillfällig el, moduler och trafikanordningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som filialchef kommer du att tillsammans dina medarbetare stärka Lambertssons varumärke på den lokala marknaden och göra Lambertsson till den bästa partnern för byggrelaterade tjänster i Sundsvall. Du kommer att bidra till att effektivisera byggbranschen och öka deras kunders effektivitet och lönsamhet.

En nyckel till framgång är också att du bearbetar den externa marknaden genom att du har många och löpande kontakter i syfte att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer.

Vem är du?
Du har:
•  Erfarenhet av en bred verksamhet från närliggande bransch
•  Ett stort lokalt nätverk
•  Framgångsrikt lett personal mot gemensamma mål
•  Tidigare uppvisat goda resultat
•  Ett ekonomiskt sinne med hög grad av kostnadsmedvetenhet

Som person är du förtroendeingivande och har en naturlig fallenhet för att skapa goda och långsiktiga relationer. Då du kommer att ha ansvar för en bred verksamhet är det viktigt att du har förmåga att se helheten. Du är strukturerad och trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla verksamheten mot uppsatta mål samt utveckla Lambertssons marknadserbjudande.

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.


Lambertsson erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60828