Jobbet FIELD APPLICATION ENGINEER TILL HECTRONIC I UPPSALA har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

FIELD APPLICATION ENGINEER TILL HECTRONIC I UPPSALA publicerad av Academic Work

Heltid
Uppsala
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta med tekniska lösningar inom elektronik och vill fungera som länken mellan sälj, kund och utvecklingsavdelningen? Hectronic är det enda bolag i Norden som utvecklar sina egna X86 produkter och söker dig som vill arbeta i en tekniskt rådgivande roll med kunder runt om i hela världen! Vill du få möjligheten att utvecklas på ett bolag i framkant? Sök rollen som Field Application Engineer redan idag!

Academic Work söker för Hectronics räkning en person som ska agera tekniskt säljstöd (Field Application Engineer) till deras säljorganisation i Norden. Hectronic designar och tillverkar inbyggda datasystem som främst används inom försvars-, transport-, och kommunikationssektorn bland flera. Design och tillverkning sker i nära samarbete med deras kunder vilket gör rollen som Field Application Engineer varierande och utmanande med möjlighet att få arbeta i en häftig miljö med många internationella kontakter.

Du välkomnas till ett litet och kompetent team på kontoret i Uppsala där frihet under ansvar är ett ledord. Du kommer vara del av en innovativ miljö då Hectronic är det enda bolaget i Norden som utvecklar sina egna datorer från scratch samtidigt som bolaget växer och utvecklas. Låter det som något för dig?

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hectronic.

Kandidatprofil

Som Field Application Engineer kommer du att vara en viktig del i Hectronics fortsatta tillväxt. Du kommer ha ett tätt samarbete ihop med säljorganisationen främst i Norden och till viss mån i Europa samtidigt som du deltar på kundmöten runt om i världen. I samarbetet med dina säljarkollegor har du huvudansvar för det tekniska medan säljaren ansvarar för den kommersiella delen. I rollen ansvarar du främst för att förstå kundens tekniska behov och därav säkerställa att Hectronic kan leverera det som efterfrågas rent tekniskt. Du kommer agera säljstöd för tre personer inledningsvis och de projekt du deltar i sträcker sig oftast mellan 6-12 månader. Du kommer med andra ord att fungera som en länk mellan kund, säljare och utvecklingsavdelningen på Hectronic. Då rollen innebär en del resande ser vi att du behöver ha möjlighet för ca 20 övernattningar per år. Du kommer exempelvis att:

* Delta på kundmöten som produktspecialist
* Ta fram tekniskt underlag inför säljmöten
* Stötta och rådgiva säljorganisationen och Hectronics kunder kring olika produktlösningar
* Delta på överlämningsmöten med utvecklingsavdelningen
* Vara med i utvecklingen av framtida produkter

* Har en ingenjörsexamen i grunden, gärna inom elektroteknik eller annan relevant inriktning
* Har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare där du har en djup teknisk förståelse och ett intresse för försäljning. Kanske har du arbetat som projektledare, Field Engineer eller inom ett tekniskt konsultbolag
* Talar och skriver obehindrat på engelska då detta är koncernspråket på Hectronic. Det är fördelaktigt om du även pratar svenska
* Har B-körkort

Det är meriterande om du tidigare har arbetet med försäljning men det är inget krav, vi ser dock att du har ett intresse för området och vill utveckla din kommersiella sida.

Som person söker vi dig som har en naturlig förmåga att skapa starka och långvariga relationer både med dina kunder och med dina kollegor. Vidare har du ett stort resultatfokus där du ständigt strävar efter att leverera förstklassig service och jobbar mot att uppnå uppsatta mål. Vi ser också att du som söker rollen som Field Application Engineer är lösningsfokuserad i ditt arbetssätt och lockas av att arbeta i en roll där varje problem är till för att lösas!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Uppsala och i viss mån även kontoret i Rissne
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sofie Schelin, 08-120 522 57
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hectronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15005762-SE

Liknande jobb

XXL söker avdelningschef sportkläder Stockholm City Stockholm Infinity Human Resources
Lagerarbetare Stockholm Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB
Registrator sökes till myndighet Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Assistant Business Controller Stockholm Michael Page
Systemingenjör till Mycronic Stockholm Academic Work
Ekonom till välkänt Telekombolag Stockholm Academic Work
Ekonomiansvarig till Fleet 101 sökes Stockholm Academic Work
Junior systemtekniker inom nätverk! Stockholm Academic Work
Engineering Manager Uppsala Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Uppsala).