Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Field Application Engineer till globalt elektronikföretag jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Field Application Engineer till globalt elektronikföretag på Academic Work

Field Application Engineer till globalt elektronikföretag

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vill du vara med och skapa en säkrare, hållbar, produktiv och uppkopplad framtid? Just nu söker vi en Applikationsingenjör till vår kund som är en multinationell tillverkare av komponenter som är anpassade för att klara av extrema miljöer. Vi söker dig som drivs av relationsbyggande och kundkontakt som samtidigt vill ha tekniken som huvudfokus. Läs vidare!


Om tjänsten
Vår kund är en global ledare inom industriteknik och är tillverkare av de mest innovativa och pålitliga lösningarna av anslutningar och sensorer som finns på marknaden idag. De erbjuder ett brett utbud av lösningar för applikationer inom ett brett spektrum av branscher som bil, industriutrustning, datakommunikation, flyg, försvar, medicin, olja och gas, energi och konsumentelektronik. Deras produktsortiment inkluderar bland annat kontaktdon, terminaler och kabelanslutningar.

Du kommer ingå i affärsenheten för Data and Devices och har möjlighet att stödja och arbeta med en av företagets viktigaste kunder. Affärsenheten har fastställt att för deras nyckelkunder ha kunnig teknisk närvaro lokalt är avgörande för långsiktig framgång för att stödja deras kunders produkt- och designbehov och för att främja organisationens intressen.

Du kommer att fungera som en teknisk resurs för deras kunders ingenjörer och program- samt plattformshanterare genom att tillhandahålla teknisk expertis, designarbete, produktapplikationsinformation och vara stöd för strategiska kunder. Du kommer vara en betydande kontakt mellan företagets försäljning- och teknikavdelningar samt deras kunder. Där du dagligen kommer interagera med nyckelkunder. Du kommer även samordna leveranser relaterade till kundprojekt inklusive nya produkter, modifieringar av befintliga produkter, teststudier, signalintegritetsmodellering och andra utvecklingsinsatser.

Du erbjuds

* En arbetsgivare där du själv sätter gränserna för hur långt du kan gå internt. För vår kund är medarbetarna och deras utveckling det viktigaste.
* Arbete i ett stort globalt företag där du får möjligheten att arbeta med människor från hela världen med olika bakgrund och med erfarenhet från olika branscher.

Arbetsuppgifter

* Du kommer att vara den tekniska mellanhanden mellan kundens ingenjörer och de interna teknikerna för samtliga produkter.
* Upprätta relationer med viktiga kundtekniska kontakter och beslutsfattare.
* Använda VOC -verktyg (Voice of Customer) för att få grundläggande förståelse för kontonas teknik, strategiska inriktning och behov av elektronisk anslutning, samt kommunicera dessa behov till det interna teamet för att initiera ett projekt.
* Stödja ett tvärfunktionellt, globalt team som är specifikt för kunden i deras produkt- och designarbete. Teamet kan bestå av en programchef, kvalitetsteknik, logistik, upphandling, drift och försäljning.
* Stödja i kundernas designcykel av produkten samt vara delaktig i de tidiga stadierna av ny produkt- / plattformsplanering.
* Arbeta nära med interna ingenjörsteam för att säkerställa att de möter kundernas behov.

Vi söker dig som

* Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektronik, maskin eller mekatronik.
* Är van att arbeta med projekt och har jobbat med projektledning.
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken används i arbetet.

Vi ser det som starkt meriterande om du:

* Har erfarenhet av tillverkningsindustrin, gärna med kunskap om tillverkningsprocesser för stämpling, gjutning, pläterring och automatiserad produktmontering.
* Har viss kunskap om elektronikkomponenter, gärna av kontakter, elektronikreläer, tråd och kabel.

Som person är du:

* Kommunikativ
* Resultatinriktad
* Relationsskapande
* Självgående

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Upplands Väsby
* Skicka gärna in ditt CV och personliga brev på engelska.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten önskas hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060303-SE