SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fibertekniker till Eltel jobb i Göteborg på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Fibertekniker till Eltel på Bravura

Fibertekniker till Eltel

Bravura Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du händig som person och nyfiken på att se vad en av landets största operatörer inom telekom kan erbjuda dig? Vill du arbeta tillsammans med engagerade kollegor som värdesätter att ha kul på jobbet? Nu har du chansen att få vara med på Eltels tillväxtresa!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Eltel är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. Företaget har över 20 års erfarenhet av infranätbranschen där dem planerar, bygger, ansluter och underhåller samhällsviktiga el- och kommunikationsnät. De samarbetar med några av landet största operatörer inom telekom och bidrar till lösningar som lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle samt bidrar till en grönare omställning. Eltels kultur präglas av omtanke om varandra, stort engagemang och ansvarstagande. Eltel är inne i en expansiv fas där vi nu söker därför dig som vill vara med och bli en viktig pusselbit i deras tillväxtresa!

Arbetsuppgifter

I rollen som fibertekniker arbetar du ute på fält hos kunder med fiberinstallationer. Du blir tilldelad uppdrag som du sedan ansvarar för att utföra, från ax till limpa. I projekten arbetar du med att installera, montera och märka nät samt utföra skarvning, svetsning och skalning av kabel. Vidare så varierar projekten i tid och komplexitet där du majoriteten av tillfällena arbetar tillsammans med en kollega.

• Arbete ute i fält som fibertekniker
• Kundinstallationer och montering
• Fibersvetsning, skarvning av Ribbon-fiber och mätning av fiber
• Dokumentation och rapportering

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Utbildning eller erfarenhet inom fiberinstallationer eller elinstallationer
• Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skift
• Du har ett B körkort
• Meriterande om du är certifierad eller har kännedom om telenätets och/eller fibernätets uppbyggnad

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som tar ansvar för dina arbetsuppgifter där du säkerställer att dem blir slutförda med god kvalitet samt enligt uppsatt tidsplan. Därtill har du ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du löser problem som uppstår och lockas av att finna lösningar på komplexa problem utan givna svar. Vidare har du ett flexibelt förhållnings- och arbetssätt där du kan anpassa ditt beteende till olika personer samt hjälper gärna till med det som behövs.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Typ av tjänst: Konsultuppdrag
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fibertekniker, nättekniker, installationstekniker, felsökning, tekniker, servicetekniker, byggtekniker, installation, montering, underhåll, service, telekom, stadsnät, infranät, spridningsnät, fiber, Ribbon-fiber, OTDR-instrument, stolputbildning, heltid, Göteborg

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 4113901