Jobbet Fibertekniker/Svagströmstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fibertekniker/Svagströmstekniker publicerad av FMR - Din HR-Partner

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmrab.se

För kund i Västerås/Mälardalen söker vi fibertekniker/svagströmstekniker med start snarast. Företaget har varit verksamt inom sin bransch sedan 50-talet.

Ett mycket trivsamt mindre företag som har många olika projekt igång och på gång. Dom väntar på en ny medarbetare, kanske är det du!

Vi söker dig med lång eller någon tids erfarenhet som servicetekniker, fibertekniker eller som svagströmstekniker. Företagets kontor ligger i Västerås och huvudkontor i Göteborg. Vi tror att du bor i Västeråsregionen.

Arbetsuppgifter
Du arbetar med allt förekommande installationsarbete av fiber/passagesystem, smarta hus lösningar, larm, kabelTV i villor, radhus och lägenheter mm. Geografiskt arbetsfält är Västeråsregionen.

Erfarenhet
Du har lång eller någon erfarenhet som montör och har arbetat med fibersinstallationer eller andra elinstallationer. Självklart trivs du med att arbeta individuellt och i team. Du har utbildning inom elektronik eller el.
B-Körkort är ett krav.

Företaget erbjuder bra villkor.

Låter detta intressant? Sök tjänsten snarast! Vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att ringa Krister Eliasson på FMR på telefon 0707-899606.

Referens

1007

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till