Jobbet Fiberplanerare / Projektör / Projektledare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fiberplanerare / Projektör / Projektledare publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i projektform? Lockas du av en varierande och ansvarstagande roll i en stor organisation? Vi söker dig till en tjänst som fiberplanerare hos Telia Company.

Om företaget

Telia Company är den nya generationens telekomföretag. Deras cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. De har bestämt sig för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder. Telia Company söker nu fiberplanerare till sitt kontor i centrala Göteborg, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

Arbetsuppgifter

Som fiberplanerare arbetar du med projekt inom nätplanering för Telias kunder. Du ansvarar för projektering av fibernät, vilket inkluderar geografisk och ekonomiska planering. I detta ingår att göra ekonomiska kalkyler, ta fram beslutsunderlag och beställa entreprenader till projekten. Vidare ansvarar du för att säkerställa kvaliteten i leveransen där du har en projektledande funktion. Som fiberplanerare har du en kommunikativ roll och daglig kontakt med underentreprenörer, kunder, myndigheter och interna avdelningar. Här erbjuds du en projektledande och varierad roll med stort eget ansvar och flera utvecklingsmöjligheter.

Formella krav

• Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet • Du har god dator- och systemvana • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt goda kunskaper i engelska • Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet inom projektering och/eller administration Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har ett tekniskt intresse och som trivs i en roll där du får strukturera och driva ditt eget arbete framåt. Du tar egna initiativ i ditt arbete och du anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare trivs du i en kommunikativ roll där du arbetar med flertalet kontaktytor.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Telia Company. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Projektör, fiberplanerare, fiberprojektör, projektledare, projekt, administration, telekom, koordinator, heltid, Göteborg

Referens

2473001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till