Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

FastTrack Program - en flygande start för dig som vill bli affärskonsult på Unit4 jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
FastTrack Program - en flygande start för dig som vill bli affärskonsult på Unit4 på Academic Work

FastTrack Program - en flygande start för dig som vill bli affärskonsult på Unit4

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du studerat ekonomi eller IT och befinner dig i starten på din karriär? Har du en god förståelse för det ekonomiska flödet samtidigt som du har ett systemintresse och vill arbeta affärsorienterat? I rollen som affärskonsult hos programvaruföretaget Unit4 får du chans att utvecklas i en nytänkande organisation med stora satsningar på individanpassad kompetensutveckling. Du genomför ett välplanerat nordiskt introduktionsprogram som innefattar E-learning, lärarledd utbildning och praktik med start 1 december. Vi går igenom ansökningar löpande, så sök redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker sju stycken affärskonsulter inom ERP-finans till Unit4. Företaget är under stark utveckling och utökar nu sin styrka. Unit4 erbjuder ett brett utbud av konsulttjänster inom Unit4 ERP (tidigare Agresso/Business World) och kunderna är varierande stora och medelstora företag inom utbildningssektorn, public service, ideell verksamhet, fastighet och finans. Du kommer ingå i den nordiska konsultorganisationen som idag är omkring 200 konsulter. Efter genomfört introduktionsprogram kommer du få stöttning av dina mer seniora kollegor och följa en individanpassad utvecklingsplan. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos Unit4.

Arbetsuppgifter
Som affärskonsult kommer du att arbeta nära dina kunder med implementationer, uppgraderingar och utveckling. Du kommer att arbeta med ett till flera parallella projekt som leds av en projektledare. Såhär berättar en av de konsulter som rekryterades via Academic Work våren 2016 om programmet:
"FastTrack programmet hos Unit4 har verkligen gett mig en god grund och ett brett kontaktnät att stå på för framtida utmaningar som affärskonsult! Jag har inte bara fått en gedigen utbildning inom Unit4 ERP, utan också en god förståelse för verksamheten och dess framtida visioner!".

Du kommer till exempel att:
* Hålla i workshops och utbildningar ute hos kund
* Göra uppsättningar i Business World
* Testa och kvalitetssäkra
* Löpande utveckla kundernas installationer

Tjänsten inleds med ett två månader intensivt introduktionsprogram därefter varvar du praktik med teori. Syftet med programmet är att erbjuda en kickstart för att komma igång i arbetet som konsult med riktning mot functional application consultant. Rollen passar dig som är i startgroparna av din karriär och intresserad av både ekonomi och IT. Tjänsten erbjuder mycket spännande utvecklingsmöjligheter i form av regelbunden kompetensutveckling anpassat efter behov och intresse samt en global verksamhet med chans till utveckling i andra roller längre fram.
Vi söker dig som

* Har en avslutad utbildning från högskola/universitet inom ekonomi och/eller IT, exempelvis IT-ekonom, företagsekonomi, förvaltningsekonomi, industriell ekonomi eller systemvetare.
* Har någon typ av erfarenhet av att arbeta i en ekonomirelaterad roll, exempelvis vid sidan av studier eller sommarjobb och har en grundläggande förståelse för det ekonomiska flödet.
* Har professionell kunskap i svenska och engelska i tal och skrift då detta kommer att vara dina arbetsspråk.

Till denna tjänst fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper där det är viktigt att du är affärsorienterad och kommunikativ eftersom du kommer att arbeta nära dina kunder. Av samma anledning ser vi att du trivs i en relationsskapande roll med flera kontaktytor. Du trivs i ett högt arbetstempo där du gärna kommer med egna initiativ och tar stort ansvar för ditt arbete. Eftersom du kommer att arbeta som en del av ett team där alla hjälps åt har du en god laganda och sprider positiv energi omkring dig.

Under rekryteringsprocessen kommer du utvärderas på följande personliga egenskaper:
* Relationsorienterad
* Strukturerad
* Flexibel
* Noggrann

Övrig information

* Start: 1 December
* Omfattning: 100 %
* Placering: Stockholm och Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unit4 önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Unit4 arbetar för människor. Vi har specialiserat oss inom mjukvara för tjänsteorganisationer sedan tidiga 1980-talet. Idag bygger vi världens smartaste affärssystem. Vår teknik är central för de företag vi tjänar - den förbättrar effektiviteten och produktiviteten och gör det möjligt för människor att spendera mer tid på de arbetsuppgifter som gör skillnad.

Med hjälp av AI, maskininlärning och den senaste digitala tekniken kan våra kunder få ut mer av sin affärskritiska data än någonsin tidigare. Våra affärssystem och branschinriktade lösningar ger organisationer värde snabbt, inklusive bland annat tjänsteföretag, sektorn för högre utbildning och forskning, offentlig sektor samt ideella organisationer.

Unit4 - People Experience

Unit4 ERP

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15058695-SE