Jobbet Fastighetsvärd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fastighetsvärd publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

OM FÖRETAGET

Till en av våra kunder inom Fastighetsbranschen söker vi nu en Fastighetsvärd.

OM TJÄNSTEN

Som Fastighetsvärd är du fastighetsägarens ambassadör utåt. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för inre och yttre skötsel av fastigheter och se till att fastigheterna ger ett trevligt intryck.

Du gör dagliga ronderingar, arbetar med felavhjälpande underhåll och utför vissa mindre reparationer i fastigheterna samt sköter anläggningar och utrustning i den yttre miljön.

Som Fastighetsvärd har du dagligen kontakt med hyresgäster och samarbetspartners vilket förutsätter att du trivs i en roll som innebär många kontaktytor och där du varje dag strävar efter att ge bästa möjliga service.

OM DIG

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Relevant utbildning för tjänsten är meriterande.

Du har god allmänkunskap och är praktiskt lagd och kan felsöka och utföra enklare reparationer. Jobbet är väldigt fritt och varierande, men under stort ansvar. Man måste vara lite av en tusenkonstnär och kunna lösa olika typer av problem. Vidare är det viktigt att du har god datavana och behärskar IT system samt grunderna i officepaketet. Det är mycket meriterande ifall du talar flera språk.

Som person är du social och positiv och håller god kontakt med hyresgäster, kollegor och entreprenörer. Med ett prestigelöst sätt är du en lagspelare som tar dig an de uppgifter som finns och tvekar aldrig att hjälpa till.

B-körkort är ett krav.

OM ANSTÄLLNINGEN

Placeringsort: Malmö

Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kund.

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Seth Storm 0722 54 11 26

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

 OM LERNIA

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

 Referens

81123

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till