Jobbet Fastighetstekniker till ett större företag norr om Växjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fastighetstekniker till ett större företag norr om Växjö publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Växjö
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Vi söker nu två självgående och kommunikativa fastighetsskötare/fastighetstekniker till vår kund norr om Växjö. Uppdraget är på heltid och för rätt person finns möjlighet till långsiktig inhyrning.

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare så arbetar du med service, drift och underhåll, förebyggande arbete i fabrikens lokaler samt skötsel av de yttre miljöerna. Du hanterar felanmälningar via arbetsorder i telefon och direkt av personal på plats. För att trivas i rollen krävs det att du är självgående, händig  och då du dagligen arbetar nära kunder så drivs du av att leverera god service!

Din profil
Vi söker dig som har en fastighetteknisk utbildning alternativt har erfarenhet som motsvarar detta. Du har kunskap och intresse för den teknik och system som finns i fastigheter och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
Meriterande med följande kunskaper: installationselektriker samt brandskyddstekniker.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en person som har en stor vilja att hjälpa till och gärna ställer upp för människor runt om dig. Arbetet är mycket självständigt och därför är det av stor vikt att du är driven och självgående. Du har även en mycket god kommunikativ förmåga, är serviceinriktad och ser dig som en händig problemlösare!

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Antal platser: 2-3
Placering: Braås

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Referens

23661

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Växjö).