Jobbet Fastighetstekniker sökes till Sodexo! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fastighetstekniker sökes till Sodexo! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örebro
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu fastighetstekniker som vill vara en del utav ett starkt team samt som vill få bra möjligheter till att utveckla och bredda sina kompetenser.

Information om uppdraget:

I rollen som fastighetstekniker ställs det krav på noggrannhet och god planering samt förmågan att prioritera rätt. Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvara för att optimera den dagliga driften i våra kunders fastigheter.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:

-Tillsyns- och skötselarbete av fastighetstekniska installationer
-Förebyggande drift- och underhållsarbete
-Felavhjälpande underhåll
-Anläggningsskötare av brandlarm
-SBA (Systematiskt brandskyddsarbete)
-Energioptimering
-Innovationsarbete, att jobba för ständiga förbättringar och hållbar utveckling

Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag 7-16 (utan jour).
Till din hjälp finns en arbetsledare som stöttar och kan bistå med att prioritera ditt arbete. Du träffar din chef och dina kollegor regelbundet för information och utbyte av erfarenheter.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd till kund med ambition att efter 3mån bli övertagen.

Detta söker vi:

Erfarenheter/egenskaper:

- Du som söker ska ha goda kunskaper och erfarenhet av fastighetsteknik.

- Det är meriterande med en dokumenterad utbildning som fastighetsskötare/tekniker eller inom fastighetsinstallationer för El eller VVS.

- Du ska ha god datorvana och lätt för att utrycka dig på svenska i tal och skrift.

- Du bör ha AL eller B Auktorisation för elinstallationsarbeten

- Du ska kunna arbeta självständigt, ansvara för driften på de fastigheter som tilldelas dig, fatta egna beslut samt planera ditt dagliga arbete ihop med de andra i teamet. Viktigt att du är engagerad, serviceinriktad och tycker om kundkontakt.

Kvalifikationer/krav:

- Teknisk utbildning (minst gymnasienivå)
- Körkort B
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

För att arbeta som fastighetstekniker ska du vara en kreativ problemlösare, samt vara bra på att arbeta både självständigt och i team med dina kollegor.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41068

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Fastigheter - mäklare - förvaltning - Örebro).