Jobbet Drifttekniker och VVS-tekniker sökes till Södertälje! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drifttekniker och VVS-tekniker sökes till Södertälje! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivning


Är du en social prestigelös person som gillar att jobba med både enkla och mer komplexa arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag då intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker ett par tekniker som kommer vara placerade på Södertälje sjukhus. Fastighetsteknik, drift, el och VVS är några av avdelningarna vi letar personal till.
Du kommer vara anställd på Framtiden som konsult för att efter 6 månader gå över till vår kund i anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Nordens ledande totaltekniska entreprenör och servicepartner. Huvudmarknader är Norden. Koncernen i sitt hela har cirka 3000 medarbetare.

Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Din profil
Vi söker dig som är en kommunikativ och lyhörd person med god social förmåga. Du trivs i en serviceinriktad roll där du får hjälpa andra och du värdesätter ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

Skallkrav:
- Utbildad fastighetstekniker, elektriker, VVS eller drifttekniker
- 1års arbetslivserfarenhet inom fastighetsteknik, elektronik, driftteknik
- Svenska i tal och skrift
- Rent belastningsregister

Meriterande:
- Engelska i tal och skrift
- Körkort

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: 1/4-2020
Placering: Södertälje
Lön: Enligt kollektivavtal
Arbetstider: 7-16

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

21948

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till