Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fastighetsstrateg till Täby kommun jobb i Täby på Täby Kommun

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fastighetsstrateg till Täby kommun på Täby Kommun

Fastighetsstrateg till Täby kommun

Täby Kommun Täby, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en erfaren och skicklig fastighetsstrateg som trivs i en utvecklande och omväxlande roll, där du dagligen får möjlighet att påverka och göra skillnad? Då ser vi fram emot att höra av dig!

Enheten för fastighetsutveckling i Täby kommun växer och behöver stärka upp teamet med en erfaren fastighetsstrateg, med förmåga att bedöma kommunens kapacitet och behov av olika verksamhetslokaler.


ansvarsområde.

I rollen som fastighetsstrateg ansvarar du för den samlade bedömningen av kommunens befintliga kapacitet avseende verksamhetslokaler som skolor, förskolor, äldreomsorg, kultur och fritidsändamål med mera. Bedömningen gör du både utifrån byggnadernas tekniska status och fastighetsrättsliga status, t ex myndighetskrav. 
I det dagliga arbetet har du ett nära samarbete med förvaltare och olika verksamhetsrepresentanter för att kunna arbeta proaktivt och skapa en helhetsbild av kommunens behov och kapacitet av olika verksamhetslokaler, på både kort och lång sikt.

Som fastighetsstrateg ingår du i kommunens lokalberedningsgrupp och har en viktig roll i arbetet med kommunens lokalförsörjningsplan. Du deltar i samtliga skeden av olika plan- och exploateringsprojekt för att bevaka lokalförsörjningsfrågorna och genomför löpande utredningar av frågeställningar kopplade till lokalförsörjning och fastighetsbestånd. 

Som Fastighetsstrateg blir du en del av Enheten för fastighetsutveckling, rapporterar till Enhetschefen och har din arbetsplats nära Täby Centrum.


kvalifikationer.

Den vi söker har akademisk utbildning inom relevant område, t ex ekonomi, fastighetsekonomi, juridik eller samhällsplanering. Du behöver ha minst fem års arbetslivserfarenhet, varav minst tre år från liknande roller, som t ex fastighets- eller lokalstrateg. 

Du är van vid att identifiera och hantera strategiska lokalbehov, samtidigt som du kan omsätta behoven till konkreta handlingsplaner. Har du erfarenhet av att arbeta med nyttjande verksamheter och deras lokalbehov, nyckeltal och ekonomistyrning är det meriterande. Har du även varit verksam i en politiskt styrd organisation är det en stor fördel.

Vi förutsätter att du har mycket god förståelse för behovet av dokumentation, är van att arbeta i verksamhetsstödjande system, har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar svenska på hög nivå, i både tal och skrift.
 
Som person beskrivs du som trygg, positiv och förtroendeskapande, med förmågan att skapa och bibehålla goda relationer på alla plan. Du beskrivs även som analytisk, lösningsorienterad och självgående. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en god kommunikatör, samt både lyhörd och affärsmässig. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och få saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 


ansökan.

Sista ansökningsdag: 26 september 2021
Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. 
Kontakta gärna Lotta Carlsson på telefon 073 075 23 25 för mer information.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358504