Jobbet Fastighetsskötare på heltid i sommar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fastighetsskötare på heltid i sommar! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi studenter som vill arbeta heltid under sommaren med fastighetsförvaltning. Är du ute efter ett självständigt och flexibelt arbete?

Information om uppdraget:

Vår kund har sedan starten 1987 vuxit och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. De arbetar med allt från enkla till mer komplicerade tjänster, från att vattna blommor och sköta renhållning kring stationer till driftoptimering av fastigheter.

Vi söker nu drivna och självständiga studenter som kan arbeta heltid mellan juni och mitten av augusti. Även arbete på både vardagar och helger kan fortlöpa under höstterminen.
Arbetstiderna kan förekomma alla veckans dagar mellan 7–16 och du kommer utgå från deras kontor i Lund och sedan ta dig runt i Malmö/Lund.. Arbetsuppgifterna innefattar främst tillsyn, skötsel och felrapportering. Arbetskläder, utrustning och tjänstebil tillhandahåller företaget.

Arbetet startas upp med en betald utbildningsdag i slutet av maj eller början av juni. Efter utbildningstillfället har man en upplärningsperiod då du får lära dig allt du behöver veta innan du börjar jobba självständigt. Du blir anställd som konsult hos StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs det att du:
- Har B körkort
- Studerar på minst 50% på högskola/universitet eller komvux.
- Är ansvarstagande, noggrann och självgående.

Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sen tidigare.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag då sommaren närmar sig med storsteg!

Sökord: Sommarjobb, Fastighetsskötsel, Fastighetsvärd, Fastighetsskötare, Fastighet

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53048

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till