Jobbet Fastighetsintresserad ekonomiassistent sökes till försäkringsbolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fastighetsintresserad ekonomiassistent sökes till försäkringsbolag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
13 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med ekonomi och administration? Är du på jakt efter en ny utmaning i arbetslivet? Har du ett intresse av fastigheter och ekonomi? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare.

Arbetet innebär primärt att arbeta backoffice på företagets byggskadeavdelning med administration och ekonomi. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att administrera betalningar, hantera fakturor mm. På sikt kan det även bli att du får reglera skador över telefon och ha direkt kundkontakt. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativtagande och beslutsförmåga.

Du kommer arbeta måndag-fredag mellan kl. 08.00–16:30. Tjänsten kommer att starta omgående. Du kommer få utbildning i försäkringsvillkor och aktuell lagstiftning. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund under uppdragsperioden som vi nu ser kommer pågå fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med ekonomi, administration och service i högt tempo.
Meriterande för tjänsten är om du har ett intresse av ekonomi, juridik, fastighetsförvaltning, byggingenjör eller liknande.

Vi söker dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål. Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende. Du har vidare förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut. Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Välkommen med din ansökan redan i dag då vi håller löpande intervjuer!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41434

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Ekonomichef Malmö Mandly Search and Selection
Avtalsadministratör Malmö Malmö Stad
Säljare Lund Rusta AB
Supply Manager Lund Tetra Pak
Ingenjör Malmö Malmö Stad
Servicetekniker Malmö Wikan Personal AB
Butikschef (vik) - GUESS, Malmö Malmö Retail Knowledge
Butikschef - Twilfit, Malmö Malmö Retail Knowledge
Supporttekniker 2nd line Malmö Centric
Jurek söker lönekonsulter för kommande uppdrag Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Säljare till Swedol Malmö Säljpoolen
Business Controller Malmö Amendo Bemanning
SCCM-tekniker Malmö Centric

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ekonomi - inköp - Malmö).