Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fastighetsingenjör jobb i Göteborg på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fastighetsingenjör på Fasticon Kompetens AB

Fastighetsingenjör

Fasticon Kompetens AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


Fastighetsingenjör för konsultuppdrag i Göteborg!

För kunds räkning söker vi en erfaren fastighetsingenjör som kan gå in i ett uppdrag omgående. Uppdraget avser en heltidstjänst, men det går att diskutera lägre omfattning. Preliminärt slutdatum 30 april 2022.

Vår kund befinner sig i en spännande utvecklingsfas där de strävar efter att bedriva en hållbar verksamhet och skapa ett hållbart och attraktivt boende för deras hyresgäster.

Här kommer du tillhöra ett kompetent team om cirka 10 personer. Du är ensam i rollen som fastighetsingenjör, men samarbetar mycket nära både förvaltare och fastighetsutvecklare.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

  • Tillsammans med förvaltare ansvara för att utveckla och följa upp underhållsplaneringen för fastighetsbeståndet.
  • Löpande kontakt med miljöförvaltningen samt ansvar för exempelvis radonmätningar och åtgärdsprogram.
  • Fastighethetsägaransvaret, t.ex. viss SBA-samordning av bostäder, myndighetsbesiktningar, energideklarationer, besiktning och underhåll av hissar.
  • Framtagning av förfrågningsunderlag samt bygg- och projektledning av mindre omfattande underhållsarbeten.
  • Löpande kontakter med hyresgäster i samband med underhåll- och ombyggnadsprojekt, samt vid behov förhandlingar med Hyresgästföreningen.


Din bakgrund
För att trivas i rollen som fastighetsingenjör ser vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning och några års yrkeserfarenhet inom likvärdig roll.

Som person är det av stor vikt att du är van vid att arbeta i nära dialog med både hyresgäster, externa och interna parter samt intressenter. Vidare ser vi att du är en nyfiken och lösningsorienterad person som är ivrig att få bidra med din kompetens inom fastighetsunderhåll och digitala system.

Då rollen innebär breda ansvarsområden bör du ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik, hyresjuridik, underhållsplanering såväl som fastighetsdrift. Du har också god förståelse för LOU och kommunal verksamhet.

Välj själv  vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.
Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på [ Link removed ] eller 0701430357.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 240759