Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Fastighetsförvaltare till Eskilstuna at Randstad AB

Fastighetsförvaltare till Eskilstuna

Randstad AB Eskilstuna, Södermanlands län Part-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Vi söker vi efter dig med erfarenhet av att arbeta med projekt inom fastighetsförvaltning. Vår kund i Eskilstuna vill nu utöka sitt team med en projektledare för förvaltaruppdrag. I den här rollen kommer du bland annat att ansvar för löpande och planerat underhåll på kort samt lång sikt, projektledning, styrning och koordinering av mindre  ombyggnationer, tecknande av hyresavtal för fastigheterna, samt finansiell uppföljning och resultatansvar med avseende på faciliteterna. Låter det här intressant för dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Här får du möjligheten att arbeta i en global koncern som är ett av de största företagen inom sin bransch med över 14 000 anställda. Det här är ett företag som tror på en hållbar framtid och som tillsammans med sina kunder arbetar för att göra den till verklighet. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Nu behöver vår kund stärka kapaciteten med en Project Property Manager till Region mitt. Som Project Property Manager (projektledare med förvaltaruppdrag) kommer du att vara placerad i Eskilstuna och rapporterar till Director Real Estate som sitter i Eskilstuna. I rollen blir du en viktig del i kundens team av Property- och Facilty Managers (Förvaltare) med ansvar för kundens fastigheter i region mitt. 

Du ansvarar för löpande och planerat underhåll på kort samt lång sikt, projektledning, styrning och koordinering av mindre  ombyggnationer, tecknande av hyresavtal för fastigheterna, samt finansiell uppföljning och resultatansvar med avseende på lokalerna/faciliteterna. Du driver också underhållsprojekt relaterade till fastigheter i befintligt fastighetsbeståndarbetstider.

Heltid med start i februari till och med januari 2022. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00.”kvalifikationer.

Du kombinerar en relevant högskoleutbildning eller motsvarande med gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning och projektledning.  Som person är du resultatorienterad, noggrann och utåtriktad. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2021-01-24 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sanna Ullbrand, konsultchef, [ Email address blocked ] .

 
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201329445