Jobbet Fastighetsförvaltare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fastighetsförvaltare publicerad av Malmö Stad

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Malmö
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Stadsfastigheters 125 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,7 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen 1,8 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra hyresgästers behov av väl fungerande lokaler.


Arbetsuppgifter

Som fastighetsförvaltare har du ett helhetsansvar för ett antal fastigheter. Du har huvudansvar för fastigheternas status och utveckling och för löpande kontakter med hyresgästerna. Det innebär bland annat planering och genomförande av underhållsåtgärder, utredningar och genomförande avseende förändringar i fastigheterna, kundmöten, avtalsfrågor, upphandlingar, budget- och prognosarbete.

Vid nyproduktion och större ombyggnader har du en intern beställarroll. Det innebär bland annat beslut kring övergripande projektmål, uppdragsgenomgångar och bevakning av politiska beslut


Kvalifikationer

Vi letar efter dig som har flerårig erfarenhet inom fastighets- eller entreprenadområdet. Du har en utbildning från fastighetsförvaltarprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som kan prövas som likvärdig.

Det förväntas av dig att du självständigt planerar och organiserar ditt arbete inom ditt ansvarsområde. Vi tänker oss också att du medverkar till erfarenhetsåterföring och utveckling av förvaltarrollen inom Stadsfastigheter.

Genom att möte våra kunder och leverantörer på ett professionellt sätt skapar vi långsiktiga relationer. Därför ställer vi höga krav på din sociala kompetens och din vilja att möta människor.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-19

Referensnummer: 2018-SF-65

Kontaktpersoner
  • Susann Alfredsson
  • Enhetschef
  • 0768-539092
  • 040-343440

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Välkommen med din ansökan, vi kommer löpande göra ett urval för intervju.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

2018-SF-65

Liknande jobb

Lagermedarbetare Malmö SAAB
Pricing Manager till Berendsen Malmö Säljpoolen

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till