Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fastighetsförvaltare jobb i Västerås på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fastighetsförvaltare på Randstad AB

Fastighetsförvaltare

Randstad AB Västerås, Västmanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med och påverka utvecklingen av ett stort bolags fastighetsförvaltning? 

Randstad söker nu en Fastighetsförvaltare till en stor kund i Västerås. 
Du kommer vara anställd av Randstad och uthyrd till kund.

Om uppdraget:

Sedan början av året har förvaltningen av koncernens fastigheter centraliserats. Med första centraliseringsetappen ligger kunden närmare 40 000 kvm byggnadsyta. Fastighetsteamet ansvarar för skötsel och drift för delar av koncernens fastighetsbestånd och ansvarar även för koncernens arbetsplatsanknutna tjänster till fastigheterna såsom kontorsmiljöer, receptioner, konferensrum och lokalvård. Fastighetsavdelningen är en stödfunktion till affärsområdena och dotterbolagens verksamheter så dessa fullt ut kan sköta sin produktion och distribution. Förvaltningen ansvarar således för de fastighetsdelar som inte är direkt kopplade till produktionen. 


ansvarsområde.

Dina arbetsuppgifter

Som Fastighetsförvaltare ansvarar du för den tekniska och ekonomiska förvaltning av bolagets kontorsfastigheter, ägda och inhyrda. Du är rådgivande inom koncernen i frågor gällande bland annat fastighetsförvärv, fastighetsförsäljning, värdering och hyresjuridiska frågor. Du är delaktig i förhandlingar gällande hyreskontrakt och hyror samt arbetar för att avtal för fastighetsrelaterade varor och tjänster så långt som möjligt tecknas koncerngemensamt med hjälp av inköpsavdelningen.

Som samordningsansvarig för facility managment säkerställer du att vi i nära samarbete med verksamheterna och våra beställare anpassar lokalerna efter deras behov och olika förutsättningar. Du beställer ombyggnationer och anpassningar för att sedan kontrollera slutresultatet. Vid nyproduktion är du rådgivande utifrån perspektivet som förvaltare.  Även om rollen kräver viss byggnadsteknisk kunskap har du i de mer tekniska komplexa frågorna stor hjälp av våra tekniska förvaltare. 

Denna tjänst  är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. arbetstider.

Heltid med start v. 32 
måndag - fredag 08.00-17.00


kvalifikationer.

Din profil
För att lyckas i rollen så är du van att ta snabba beslut, planera och driva projekt, sätta upp mål och organisera det dagliga arbetet. Du är en kommunikativ och inspirerande person som tar ansvar och pekar ut riktningen, rådgör och följer upp resultat. Du har en eftergymnasial utbildning inom passande område som exempelvis fastighetsförvaltning eller ekonomi. Har du arbetslivserfarenhet från fastighetsförvaltning så ser vi det som starkt meriterande. Dina kunskaper inom budget och ekonomiska analyser gör det lättare i vardagen att nå målet med ekonomi i balans.   ansökan.

Sista ansökningsdag. 2021-07-31.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 

Rekommenderade jobb

Fastighetsförvaltare
Randstad AB Västerås Deltid
ekonomisk förvaltare till botema i solna
Botema Fastighets AB Solna Heltidsanställd
Fastighetsförvaltare till Botkyrka Kommun, Stockholm
Randstad AB Stockholm Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201349162