Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fastighetsförvaltare jobb i Eskilstuna på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fastighetsförvaltare på Fasticon Kompetens AB

Fastighetsförvaltare

Fasticon Kompetens AB Eskilstuna, Södermanlands län Heltid


Amasten söker fastighetsförvaltare

Vill du arbeta i ett expansivt företag där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling och påverka ditt dagliga arbete? Vill du göra det i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar långsiktigt? Då vill vi gärna se din ansökan så snart som möjligt! 

Om tjänsten 
Rollen innebär ett kombinerat ansvar för driftnettot och förvaltningen av Amastens fastighetsbestånd av framför allt bostäder men även lokaler i Eskilstuna och Köping. Du har ett tight och nära samarbete med närmaste kollega inom förvaltningen samt med övriga kollegor inom drift- och fastighetsskötsel och uthyrning. Du rapporterar till fastighetschef för region Öst och placeringsort är Eskilstuna. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 
  • Resultatansvar för respektive fastighet.
  • Ansvar för att lagregler och myndighetskrav uppfylls.
  • Upphandling, inköp och uppföljning av leverantörer och underentreprenörer.
  • Underhållsplanering.
  • Upphandling och projektledning av underhållsåtgärder på fastigheten, ombyggnationer och renoveringar av lägenheter.
  • Energiuppföljning och energioptimering.
  • Hyresgästkontakt.
  • Ekonomisk uppföljning och rapportering.

Personliga egenskaper och kvalifikationer 
Du har några års erfarenhet av förvaltarrollen, gärna från både kommersiellt och bostäder. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning alt. högskoleutbildning inom ekonomi eller byggnadsteknik. I rollen behöver man ha en god ekonomisk förståelse och byggtekniskt kunnande. Du har god svenska i tal och skrift, kan kommunicera på engelska och har körkort. 

Som person är du kommunikativ och prestigelös och har en stark administrativ förmåga. Du har ett eget driv och uppskattar att få ta eget ansvar. Du trivs i en bred roll med varierade arbetsuppgifter och tar initiativ för att utveckla ditt arbete och nå dina mål. 

Amasten erbjuder dig 
Amastens strategi är att växa och utöka beståndet genom förvärv, värdeskapande förvaltning, utveckling och nyproduktion. Målet är att vara en långsiktig och trygg fastighetsägare med fokus på hållbarhet. Amasten ska bidra till samhällsutvecklingen genom att erbjuda smarta och kostnadseffektiva bostäder till Sveriges tillväxtkommuner.

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där man lever efter sina värderingar samt arbetar hårt och långsiktigt. En arbetsmiljö där möjligheter skapas och man vågar utvecklas. 

Amasten arbetar aktivt utifrån sina kärnvärden både vad gäller det interna och externa bemötandet. Värdeorden; Trygghet, Innovation och Affärsmannaskap. 

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Amasten med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på [ Link removed ] . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.
 
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Dajana Mladenovic på 200855921616 alternativt [ Link removed ] .

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 238509