Jobbet Fastighetsförvaltare / fastighetsansvarig har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fastighetsförvaltare / fastighetsansvarig publicerad av Bravura

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Lockas du av en självständig tjänst där du planerar ditt eget arbete och ansvarar för planering, underhåll och avyttring av fastigheter? Har du erfarenhet av fastighetsbranschen? Har du dessutom vana av förhandlingar, fastighetsjuridik och ekonomisk uppföljning?

Om företaget

Transtema är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik. I juli 2018 förvärvade de Ericsson Local Services, vilket var Ericssons fältserviceverksamhet i Sverige. Transtema har som målsättning att 2025 vara Sveriges mest kompetenta och engagerade entreprenör.

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsförvaltare ansvarar du för alla delar inom fastighetsområdet för ett 50-tal fastigheter, där du hanterar anskaffning, förvaltning och avyttring av anläggningar. Du arbetar strategiskt med att säkerställa Transtemas etableringar utifrån fastigheternas geografiska placering, förhandlar med fastighetsägare och deltar i upphandlingar. Vidare ansvarar du för det akuta och löpande underhållet av fastigheterna där du säkerställer att fastigheterna uppfyller krav om arbetsmiljö och brandskydd samt hanterar försäkringsärenden. Du driver också projekt för renoveringar och ombyggnationer samt initierar förbättringsarbeten inom ditt område. Som fastighetsförvaltare planerar och koordinerar du inköp, följer upp budget ur ett kostnadsperspektiv samt har en intern dialog kring projekt du driver.

Formella krav

• Gymnasial utbildning, det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom fastigheter eller ekonomi • Erfarenhet av förhandlingar, juridik och ekonomisk uppföljning från fastighetsbranschen • God dator- och systemvana • Obehindrad kunskap i svenska i både tal och skrift Vi tror att du som söker är en person som har ett affärsmässigt tänkande och som trivs med analytiska och ekonomiska uppgifter, där du även är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Därtill värdesätter du att arbeta i en självständig roll där du själv strukturerar ditt arbetssätt och driver ditt eget arbete framåt. Du motiveras av att initiera och ha ägandeskap i ditt arbete. Du har också en förmåga att på ett genomtänkt sätt skapa relation till andra människor.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Transtema har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Transtema en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Enligt överenskommelse Plats: Jonsered Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: fastighetsförvaltare, fastighetsansvarig, fastighet, fastighetsjuridik, juridik, förhandling, ekonomi, budget, projekt, heltid, Göteborg

Referens

2444901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till