Jobbet Fastighetsekonom till Kraften Invest har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fastighetsekonom till Kraften Invest publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta med redovisning och skulle trivas i en social roll? Nu finns en tjänst tillgänglig hos Kraften Invest!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kraften Invest.

Om företaget

Kraften Invest är en Sundsvallsbaserad företagsgrupp med ett 10-tal olika bolag och en omsättning på runt 80 miljoner kronor. Verksamheten ligger huvudsakligen inom fastighet och bygg men här ingår även redovisningsbyrån Sifferhuset och intressebolaget Backmarks. I koncernen finns både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter.

Arbetsuppgifter

Rollen som fastighetsekonom innefattar både löpande redovisning och fastighetsadministration för koncernens fastighetsbolag. Du arbetar med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontran, momsredovisning samt månadsavstämningar och periodiseringar. Förutom att arbeta med redovisning har du en roll som innebär administration och service till hyresgäster. Du ansvarar för hyresavtal, hyresavisering, kundtjänst och felanmälan, annonsering samt objektsuthyrning. I tjänsten ingår även att jobba med fastigheternas långsiktiga förvaltning, investeringar och löpande underhållsplanering. På Kraften Invest finns möjligheter att vara med och påverka tjänstens utformning. Denna roll kommer delta i arbetet med att utveckla koncernens funktion för ekonomi och administration.

Formella krav

• Du har några års erfarenhet av redovisning • Erfarenhet av arbete inom fastighets- eller byggbranschen är meriterande • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska • B-körkort I rollen som fastighetsekonom är du ansvarstagande och tycker om att arbeta i en bred roll. Arbetet kräver både noggrannhet och struktur då du arbetar med ekonomi och administration. I kontakt med hyresgäster är du kommunikativ och serviceinriktad. Kraften Invest är ett företag där det händer mycket och det är viktigt att du är flexibel. Du kommer att få vara med att påverka din egen roll och därför värdesätter bolaget att du är driven och vill utvecklas.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Sundsvall Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: ekonom, ekonomi, redovisning, hyresadministratör, fastighetsekonom, fastighet, investeringar, löpande bokföring, bokföring, service, fastighetsbolag, fastighet, fastighetsförvaltning

Referens

2843401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till