Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fastighetschef jobb i Skövde på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fastighetschef på Fasticon Kompetens AB

Fastighetschef

Fasticon Kompetens AB Skövde, Västra Götalands län Heltid


Amasten söker en fastighetschef

Vill du arbeta i ett expansivt företag där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling? Amasten växer i snabb takt och inte minst i Västsverige där man nu utökar organisationen med en fastighetschef.

Här får du möjligheten att med stor frihet under ansvar vara med och bygga en välfungerande förvaltningsorganisation med omtanke om både på fastigheter och medarbetare. På Amasten omges du av kompetenta kollegor i en varm och öppen kultur där samarbete och erfarenhetsutbyte uppmuntras.

Om tjänsten 
Amastens fastigheter hittar man från Alingsås i söder till Luleå i norr. Beståndet är indelat i fyra geografiska områden med en fastighetschef per område. Som fastighetschef i region Väst kommer du att ansvara för ett bestånd inom området Alingsås, Skövde och Vänersborg med omnejd. Med fördel är du placerad i Alingsås eller Skövde, men du kommer att vara på resande fot ett par dagar i veckan för närvaro på de olika orterna. 

Som fastighetschef har du fullt ansvar för driftnettot i ditt bestånd och du lägger tillsammans med dina medarbetare budget och arbetar löpande med prognos och ekonomisk uppföljning. Du har personalansvar för en grupp på 12 personer bestående av förvaltare, uthyrare och fastighetsskötare, men gruppen och beståndet kommer troligtvis växa inom kort då bolaget är inne i en expansiv fas. I din ledarroll arbetar du både för god teamkänsla och är ett stöd i frågor rörande ekonomi, teknik och juridik.

Du kommer att vara delaktig i alla delar av såväl förvaltning som utveckling och på ditt ansvar ligger också kundansvaret för lokalhyresgästerna. Detta innefattar även hyresförhandlingar och att säkerställa långsiktiga och goda relationer.

Personliga egenskaper och kvalifikationer 
För att komma in i rollen på ett bra sätt tror vi att du har en utbildning inom ekonomi eller fastighet. Du har mycket goda kunskaper inom fastighetsekonomi och är väl bevandrad i kostnadsberäkning, budgetarbete och investeringskalkyler rörande fastigheter.

Du har flera års erfarenhet från fastighetsbranschen och har en bred kunskap vad gäller byggnadsteknik samt hyres- och entreprenadjuridik.
Amasten söker en trygg ledare som med sin närvaro har en förmåga att bygga team och motivera sina medarbetare. Du är ödmjuk i ditt bemötande av såväl medarbetare som kunder och du värdesätter goda relationer.

Arbetet innebär en hel del resor i Västsverige men också i övriga Sverige för att nätverka med kollegor på andra orter, körkort är därför ett måste.

Amastens erbjudande
Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där man lever efter sina värderingar samt arbetar hårt och långsiktigt. En arbetsmiljö där möjligheter skapas och man vågar utvecklas. 

Amastens strategi är att växa och utöka beståndet genom förvärv, värdeskapande förvaltning och nyproduktion. Målet är att vara en långsiktig och trygg fastighetsägare med fokus på hållbarhet. Amasten ska bidra till samhällsutvecklingen genom att erbjuda smarta och kostnadseffektiva bostäder till Sveriges tillväxtkommuner.

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som fastighetschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Amasten med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på [ Link removed ] .

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.
 
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på [ Link removed ]  eller 0708221417. 

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 226713