Jobbet Fastighetsbolag söker student! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fastighetsbolag söker student! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill arbeta extra 1 dag i veckan som fastighetsskötare? Är du händig och ansvarstagande? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Sweden Accommodation är ett snabbväxande företag som i dagsläget består av ett hundratal fullt möblerade företagslägenheter i Göteborg. De strävar mot att vara kundernas första alternativ när det kommer till att hitta prisvärda och hemtrevliga lägenheter för långtidshyra i Göteborg. Deras kunder är främst stora internationella företag med kontor i Göteborg och deras hyresgäster är anställda på dessa företag som är i behov av bostad då deras nya anställning ofta inte bara innebär en flytt till en ny stad utan även till ett helt nytt land.

Som fastighetsskötare kommer du åka ut till de olika lägenheterna och göra varierande arbetsuppgifter såsom montering av möbler, byta lampor, byta proppar etc.

Du kommer jobba 1 dag i veckan utefter din tillgänglighet och det finns stort möjlighet att jobba mer över sommaren.
Du kommer utgå ifrån Sweden Accommodations kontor vid Olskroken och åka ut till de olika lägenheterna.

Detta söker vi:

För oss är det viktigt med dina personliga egenskaper. Som person bör du vara händig, ansvarsfull och ordningsam.Du har goda kunskaper, skriftligt och muntligt, i svenska och engelska. Du skall ha god fysik och hälsa.
Körkort är ett krav.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer bli anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillträde sker i april och vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40832

Liknande jobb

JC söker 2 st. Butikssäljare till Göteborg Göteborg Infinity Human Resources
Truckförare till Volvo Cars Göteborg Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn068 - Göteborg).