Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fastighetsansvarig till HFG i Västerås jobb i Västerås på Hilton Food Group Sweden AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fastighetsansvarig till HFG i Västerås på Hilton Food Group Sweden AB

Fastighetsansvarig till HFG i Västerås

Hilton Food Group Sweden AB Västerås, Västmanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Gillar du rörlighet och action, där du får fatta snabba men genomtänkta beslut i en organisation i ständig utveckling? Om du är prestigelös, kan kavla upp ärmarna när det behövs och arbetar planerat flexibelt kommer du att trivas bra här. Teknik Fastighet utgör en liten grupp som har stor inverkan på HFG Sveriges verksamhet. Teknik Fastighet bedriver sitt arbete i nära samarbete med övriga Teknikavdelningen, leverantörer och entreprenörer. Du kommer att leda och driva detta team framåt. I och med att vi arbetar med färskvaror är tempot alltid högt och flexibilitet ett måste. ansvarsområde.

Du kommer att koordinera det dagliga arbetet inom gruppen Teknik Fastighet. Du hanterar avancerade tekniska frågor och supporterar teknikerna vid problem. Du har ansvar för att planera, koordinera och jobba med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet inom området. 
Målet är att gruppen drivs optimalt, mår gott och levererar enligt uppsatta mål. Du kommer att driva förbättringsarbeten för maskinutrustning och arbetssätt. 
Du deltar i olika projekt och är med vid installation av ny maskinutrustning. Du kommer att ansvara för gruppens externa kontakter och du har bakjour via telefon om något allvarligt skulle hända.
Vi tror att du gillar att arbeta i ett högt tempo inom färskvarubranschen där snabba flöden och korta ledtider är en del av vardagen.


kvalifikationer.

Vi ser att du har en relevant utbildning och gärna tidigare erfarenhet inom fastighet och teknik. 
Som person har du klipp i benen, är målinriktad och har förmåga att uttrycka dig så att du får andra med dig. Det är viktigt att du är duktig i både tal och skrift på svenska och engelska. 
En förutsättning för att du skall lyckas i tjänsten är att du har en fastighetsförvaltar- eller anläggningskötarutbildning, brandskyddsutbildning eller liknande och lätt använder dig av datorn som hjälpmedel. Erfarenhet av arbete i ledande befattning är meriterande. Det är även meriterande om du har arbetat med provtagning av vatten, vattensprinklersystem och ammoniak. Du är van att i det dagliga arbetet hantera flera parallella processer som kräver en stor noggrannhet. 
Säkert har du även analytisk förmåga och har lätt att förstå samband och göra rimlighetsbedömningar. Om du dessutom har vana att jobba i affärssystem så som SAP eller VBA och har erfarenhet från färskvarubranschen, så blir vi extra glada.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2021-08-17, urval och intervjuer kommer inte ske före angivet datum.

För frågor kring rekryteringen: Malin Brock, Rekryteringskonsult [ Link removed ]  

 

Rekommenderade jobb

Fastighetsansvarig till HFG i Västerås
Hilton Food Group Sweden AB Västerås Deltid
Lagerchef i Malmö
Randstad AB Malmö Deltidsanställd
IT-chef sökes till IKEA Industry i Hultsfred!
StudentConsulting Hultsfred Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351498