Jobbet Farmaceut sökes på heltid till kund i Kungens Kurva! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Farmaceut sökes på heltid till kund i Kungens Kurva! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du en utbildning från Receptarie- eller Apotekarprogrammet? Trivs du med en roll som innehåller utredningsarbete och problemlösning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en utav Europas största tillverkare av extemporeläkemedel till vården och apoteksmarknadens aktörer. De startades i början av 1970-talet och bidrar med läkemedel som kan rädda och förbättrar liv. De utvecklar och tillverkar individanpassade läkemedel för patienter med speciella behov, vilket sker i ett nära samarbete med specialister, landsting och myndigheter. Till deras Farmaceut avdelning söker vi nu en medarbetare till deras kontor i Kungens Kurva!

I rollen kommer du att arbeta i projekt, både för att utveckla nya beredningar och tillverkningsmetoder såväl som du kommer att jobba med produktvård och optimera produkter. Du kommer att arbeta med utredningsarbete, ta fram kompositioner och recept, där rollen består av arbete i labb, samla in data och dra slutsatser. I rollen kommer du att arbeta både självständigt och i grupp.
Tjänsten är på heltid med kontorstider och möjlighet till flex. Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vård kund med kontor i Kungens Kurva. Uppdraget startar omgående och pågår till och med december, med chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, med utbildning inriktat mot Farmaceut såsom Receptarie- eller Apotekarprogrammet. Tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter är meriterande. För att lyckas i rollen söker vi dig som trivs med problemlösning, är strukturerad, ansvarstagande och tar egna initiativ. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Låter denna tjänst som något för dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41409

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Städare Stockholm Hemfrid i Sverige AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Sjukvård - hälsovård - Stockholm).