Jobbet Familjerättsjurist med processvana sökes till Fjällmans Juridik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Familjerättsjurist med processvana sökes till Fjällmans Juridik publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning



Arbetsbeskrivning

Fjällmans Juridik fortsätter att växa och söker nu ytterligare en jurist till sitt team i Göteborg. Som jurist hos oss kommer du att arbeta brett inom familjerätt med exempelvis bouppteckningar, arvskiften, testamenten, gåvobrev, samboavtal, bodelningsavtal och äktenskapsskillnad. Du kommer att agera rådgivare i familjerättsliga ärenden och självständigt ansvara för upprättande av juridiska handlingar. För rätt person finns även möjlighet att bygga upp ett nytt affärsområde med hantering av vårdnadstvister.

Du förväntas hantera alla ärenden professionellt och etiskt korrekt med kunden i fokus. Du kommer att vara del av ett team med ytterligare jurister och beroende på din erfarenhetsnivå så kan även personalansvar vara aktuellt.



Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk jur. kand.-examen och minst ett par års erfarenhet av arbete inom det familjerättsliga området. Du bör ha processvana och ha agerat ombud i bodelningar och eller vårdnadstvister. Har du dessutom haft uppdrag som bodelningsförrättare så är det meriterande. Du brinner för att ge dina klienter ett personligt omhändertagande och god service. Som jurist är du trygg och säker i din yrkesroll. Som person är du ödmjuk och har lätt för att möta människor, speciellt i svåra situationer. Du bör ha en fallenhet för att skapa, bibehålla och utveckla goda klientrelationer. Vi ser vidare att du är en lagspelare med god förmåga att förmedla juridiska problem på ett lättförståeligt sätt.

Det är viktigt att du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska. Behärskar du dessutom något ytterligare språk så är det en fördel. Du känner dig självklart bekväm i att arbeta i vanliga datasystem samt i Officepaketet.



Du erbjuds

Hos Fjällmans Juridik kommer du vara en del av ett av Sveriges modernaste företag inom humanjuridik. Här råder en familjär och prestigelös kultur, det är högt i tak och alla hjälps åt. Här blir du en del av ett kompetent och positivt gäng där du får chans att vara med och påverka bolaget framåt.

För oss är det viktitg att vara en modern arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet med möjlighet till flexibel arbetstid och en bra balans mellan jobb och fritid. Här erbjuds du en utvecklande och stimulerande tjänst med en fast lön och bra anställningsvillkor. Dessutom finns möjlighet till ett fördelaktigt bonusupplägg. Förutom bra villkor och utvecklande arbetsuppgifter så utlovas trevliga kollegor, gemensamma träningsmöjligheter och överhängande risk för att ha roligt på arbetstid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.



Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Fjällmans Juridik med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så välkommen att inkomma med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Höglund på telefonnummer 0702 94 22 72 alternativt ida.hoglund@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Referens

4A23D6FF8820464C923A2C735BD19F77

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till