Jobbet Faktureringsadministratör till Polygon har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Faktureringsadministratör till Polygon publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Göteborg
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Trivs du att arbeta i en administrativ roll? Har du ett brinnande intresse för ekonomi och siffror? Då bör du söka denna tjänst!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Faktureringsadministratör till vår kund Polygon. I rollen som Faktureringsadministratör kommer du ansvara för den löpande faktureringen och krediteringen. Du kommer ha en löpande dialog med distriktschefer och tekniker kring pågående arbeten, fakturering, leverantörsfakturor och support i avtalsfrågor.

Du kommer att ingå i ett starkt team baserat i Göteborg, Västra Frölunda och du kommer även samarbeta och hjälpa övriga kollegor inom organisationen. Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd av Polygon. Tjänsten är planerad att starta 1 september.

Detta söker vi:

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du som söker är en person som gillar ett omväxlande arbete och som har ett genuint intresse för ekonomi. Det är extra meriterande om du tidigare arbetat inom fakturaadministration. Vi ser också att du har grundläggande ekonomikunskaper samt goda datorkunskaper, främst inom Office. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.
Som person är du administrativt lagd, systematisk och noggrann. Du drivs av att hjälpa såväl kollegor som kunder. Polygons kunders behov av kunnande, engagemang och resurser är stort och vi letar efter en person som verkligen gillar att leverera med stolthet!

Stämmer ovanstående in dig? Sök då redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Polygon Sverige AB är en del av Polygonkoncernen med totalt 2900 medarbetare fördelat i 13 länder. I Sverige är Polygon marknadsledande inom fukt- och vattenskador. Utöver det erbjuder de också tjänster för temporär klimatkontroll, fuktutredningar samt sanering. Företaget är rikstäckande och har idag cirka 180 anställda utplacerade på ett 40-tal servicedepåer som täcker landet från Malmö i söder till Kiruna i norr och omsätter ca 200 miljoner per år.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43209

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till