Jobbet Faiveley Transport - Teknisk säljare (KAM) har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Faiveley Transport - Teknisk säljare (KAM) publicerad av Faiveley Transport Nordic AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Faiveley Transport Nordic AB ingår i Wabtec Corporation, en systemleverantör till den internationella järnvägsindustrin. Företaget grundades för 100 år sedan och är en av de ledande aktörerna på den nordiska järnvägsmarknaden där vi genomför olika typer av service och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik. Vi är dessutom världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras till många olika typer av tågprojekt över hela välden. Företaget har idag 170 anställda verksamma inom försäljning, projektledning, konstruktion, utveckling, tillverkning, service och underhåll samt Supply Chain & Inköp, Ekonomi, HR och Kvalitet. Företaget åtnjuter en fin tillväxt sedan flera år och omsätter idag över 400 MSEK. Huvudkontor med tillverkning i Landskrona, projekt- och försäljningskontor i Stockholm. Wabtec erbjuder ett brett produktsortiment bestående av system för luftkonditionering, elektromekanik, elektronik, bromssystem, koppel, tågdörrar och plattformsdörrar samt underhållsservice till kunder runtom i världen. Wabtec Corporation har sitt huvudkontor i Pennsylvania, och har idag ca 20 000 anställda. Hållbar utveckling, miljövänliga och högteknologiska lösningar för dagens och morgondagens tåg karakteriserar verksamheten.


Bakgrund
 
Faiveley Transport Nordic AB står inför en positiv, spännande och utmanande framtid. Vi behöver nu förstärka vår försäljningsavdelning på Stockholmskontoret. I rollen som KAM hos oss kommer du att bli ansvarig för några av företagets viktigaste kunder och vara med om att stärka Faiveley´s position, konkurrenskraft och lönsamhet.
 
 
Arbetsuppgifter/ansvar
 
Du kommer att:
  • vara ansvarig för några av våra nyckelkunder främst i Stockholmsregionen, vilket innebär att samordna och utveckla relationer med ansvar för försäljningstillväxt och lönsamhet.
  • utveckla och styra relationerna mellan Faiveley gruppen och nyckelkunder,
  • ansvara för marknadsbearbetning, genomföra marknadsaktiviteter och ta fram affärsförslag
  • arbeta med offertarbete samt ramavtal
  • marknadsplanering och prioritering av offert och order  

Önskvärd profil

 
Kvalifikationer
Vi tror att du är utbildad inom teknik eller ekonomi/marknad och har gedigen arbetslivserfarenhet inom försäljning och/eller projektledning. Erfarenhet från järnvägsbranschen i Norden är naturligtvis ett stort plus. Dina kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är mycket goda, och franska är meriterande.
 
Personliga egenskaper
För att trivas i rollen så har du ett naturligt och starkt marknads- och resultatfokus. Du är målmedveten, affärsmässig och har en god förhandlingsvana. Som person är du utåtriktad, kommunikativ och förstår vikten av att knyta långsiktiga relationer. Du har drivkraft att leverera utmärkt service och ger det lilla extra för att skapa nöjda kunder. Vi värdesätter även egenskaper som självständighet, engagemang och lyhördhet.
 
Är du intresserad av arbetet som KAM på Faiveley Transport Nordic AB kommer du till en internationell organisation där du både får agera självständigt och arbeta i ett team inom ett expansivt företag som ligger i framkant i sin bransch. Du kommer att rapportera direkt till företagets försäljningsdirektör.
 
 
Övrigt
 
Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
 
Välkommen med din ansökan!
 
 
I denna rekrytering samarbetar Faiveley Transport Nordic AB med Kandidathuset. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult, Linda Jönsson, linda.jonsson@kandidathuset.se

Referens

105812

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till