Jobbet Fabrikssnickare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Vetlanda

Arbetsbeskrivning


Vi söker för kunds räkning två fabrikssnickare i Vetlandatrakten.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bygga väggblock och bjälklag efter ritning Kapa reglar och panel efter ritning. Montera fönster, dörrar och plåtdetaljer. Tjänsten är på dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du behöver viss snickarerfarenhet. Krav är ritningsläsning. Kunna hantera spikpistol. Truckkort är meriterande. Efter introduktion ska du vara självgående. Kunna ta egna initiativ och vara duktig på att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, det är viktigt att passsa in i gemenskapen. Du kan tala och förstå svenska.

Information och kontakt
Tjänstern börjar som en visstidsanställning på Wikan Personal men kan för rätt person gå över i tillsvidareanställning hos vår kund. Sista ansökningsdag är 2019-05-03, men tjänsten ska tillsättas omgående och vi gör löpande urval så sök gärna snarast! Har du frågor är du välkommen att ringa Leif Håkansson 0381-480953.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Referens

SE-5402

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till