Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Fabrikschef till Hasselfors Garden i Bredaryd job in Värnamo at TNG Lead

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Fabrikschef till Hasselfors Garden i Bredaryd på TNG Lead

Fabrikschef till Hasselfors Garden i Bredaryd

TNG Lead Värnamo, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vill du vara med på en spännande resa och utveckla verksamheten som Fabrikschef på Hasselfors Garden i Bredaryd? Sök redan idag!

Är du en trygg och coachande ledare som vill arbeta i en roll som chef där du får vara med och förbättra och utveckla verksamheten? Har du tidigare erfarenhet av personalansvar och förbättringsarbete samt trivs i en bred roll med flera ansvarsområden? Som Fabrikschef/Site Manager har du stora möjligheter att bidra till verksamheten genom ditt gedigna ansvar för produktion, kvalitet, personal, arbetsmiljö och resultat. Visst låter det spännande? Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hasselfors Garden erbjuder dig en arbetsplats där vi lyckas tillsammans, har mod att förnya och skapar framgång genom respekt. Hos Hasselfors blir alla medarbetare väl mottagna, vi tar hand om varandra och visar uppskattning. Du är en del av ett framåtsträvande företag som erbjuder produkter och tjänster för en hållbar framtid. Att vi dessutom vågar satsa och står i framkant för att vi vill vara nr. 1 i branschen gör att tjänsten som Fabrikschef är extra spännande!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Fabrikschef har du det yttersta ansvaret för verksamheten i Bredaryd, som är en av tre fabriker i Sverige. Du är närvarande i den dagliga produktionen samtidigt som du är en viktig del i det strategiska arbetet. Vidare ansvarar du för förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. Till din hjälp har du 5-14 medarbetare, beroende på säsong, som du vägleder och coachar i det dagliga arbetet.

I din roll som Fabrikschef har du följande ansvarsområden:

  • Sätta upp en budget och prognos för verksamheten samt följa upp resultat
  • Planera och beräkna produktionen samt säkerställa kvaliteten på produkterna
  • Förbättra verksamheten genom effektivisering och optimering av arbetsprocesser, produktionsflöden och resursplanering
  • Driva projekt och lägga fram investeringsförslag
  • Hantera personal-, arbetsmiljö-, brand- och säkerhetsfrågor

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Fabrikschef arbetar du i en bred och varierande roll med många kontaktytor, både internt och externt. Du ansvarar för att utveckla och förbättra verksamheten och teamet i Bredaryd bestående av både tjänstemän och kollektivarbetare. Din arbetsplats är fabriken i Bredaryd och du är närvarande i produktionen med ditt coachande ledarskap.

Du ingår i en ledningsgrupp inom Operations North bestående av Operations Manager, Quality Assurance Manager, Technical Manager och Site Managers i Örebro och Perstorp. Du arbetar också nära olika stödfunktioner som HR-support, IT, inköp, ekonomi, produkt, sälj etc. Du rapporterar till Operations Manager. Tjänsten innebär vanligtvis visst resande till övriga fabriker och verksamheter nationellt och internationellt.

Vissa delar av rekryteringsprocessen kommer ske på engelska då det är koncernspråket.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen söker vi dig som har erfarenhet av en ledande befattning med personalansvar och förbättringsarbete. Du har tidigare erfarenhet av arbete med arbetsmiljöfrågor, exempelvis brand och säkerhet. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse där du förvärvat dig teknisk erfarenhet genom utbildning eller arbete inom teknik, produktion eller logistik. Det är meriterande om du arbetat med lean.

Du använder både svenska och engelska som arbetsspråk. Vidare har du god datavana, exempelvis inom Excel, och kan lätt sätta dig in i nya system och processer.

Som person är du duktig på att få medarbetarna att jobba mot samma mål och syfte genom att anpassa ditt ledarskap och coacha teamet. Du framstår som säker i din förmåga att fatta beslut och kan förmedla information på ett tydligt och genomtänkt sätt mellan den strategiska och operativa nivån. Vidare är du strukturerad och uppnår hög produktivitet genom personlig ansträngning. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Lead som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 

Rekommenderade jobb

Fabrikschef till Hasselfors Garden i Bredaryd
TNG Lead Värnamo Heltid
Truckförare till växande företag
Lernia Kronobergs län - Ljungby Heltidsanställd
Ej angett
Lernia söker truckförare till Hydro i Vetlanda
Lernia Jönköpings län - Vetlanda Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: C080C95FD3354741A872CA71762658F9