Jobbet förvaltningschef till socialförvaltningen Bollnäs kommun har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

förvaltningschef till socialförvaltningen Bollnäs kommun publicerad av Bollnäs Kommun

Heltidsanställd
Bollnäs

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Socialförvaltningens uppdrag är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, sjukdom, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Med en stark värdegrund och stabil organisation jobbar vi för hållbarhet och för att göra skillnad med viktiga funktioner i samhället. 

Vi söker nu Förvaltningschef till Socialförvaltningen i Bollnäs kommun. Här leder du arbetet inom din förvaltning och ansvarar för att utveckla metoder, tekniker och organisation utifrån ett långsiktigt och strategiskt perspektiv, så att arbetet bedrivs så bra och effektivt som möjligt för mål och uppdrag. Välkommen att bli en av oss!ansvarsområde.

Som förvaltningschef för socialförvaltningen är du är en del av kommunledningen där du förväntas ta aktiv del i arbetet med kommunens gemensamma utveckling. Du företräder socialnämnden och verksamheten i olika sammanhang, både internt och externt. Din närmaste chef är kommunchefen. Som representant för Bollnäs kommun driver du självständigt frågor både inom och utanför förvaltningen hela tiden med perspektivet ”vad är bäst för individen, vad är bäst för verksamheten och vad är bäst för kommunen och helheten”. 

Din förvaltning innefattar individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, hälso- och sjukvård, omsorg om personer med funktionsnedsättning, anhörigstöd och biståndshandläggning. Du leder verksamheten i det dagliga arbetet inklusive långsiktig utveckling och har fullt personalansvar för 9-12 direktrapporterande medarbetare. Du har totalt ca 1100 underanställda inom förvaltningen. 

En viktig del i arbetet är att förutse behov som finns i förvaltningen och arbeta med att utveckla dessa så att förvaltningen fungerar optimalt och i samklang med lagstiftning och beslutade mål. Du arbetar nära politiken och har en helhetssyn på ekonomi, kvalitet och måluppfyllelse. Du ansvarar för och driver samarbeten där kommunikation och öppenhet är nyckelord i arbetets utförande. Tillsammans med dina medarbetare jobbar du för organisationens och politikens mål, och skapar möjligheter i en kommun med stark framtidstro. arbetstider.

Heltid, tillsvidareanställning. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra chefer inom ett område relevant för tjänsten, samt har erfarenhet av budget- och prognosarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom flera olika typer av omsorgsverksamheter och/eller tidigare erfarenhet av arbete inom politiskt styrda organisationer.
Du har akademisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå om minst 210 poäng. Du är skicklig på att kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.
Som ledare är du trygg och erfaren och axlar ledarrollen inom ditt ansvarsområde på ett naturligt sätt. Genom din lyhördhet och din kommunikativa förmåga får du dina medarbetare att känna sig trygga och delaktiga vilket ger dem förutsättningar att på bästa sätt utföra sitt jobb. Du håller dig entusiastisk och positiv även i utmanande situationer och kan förändra samt anpassa dig till nya omständigheter. Vi ser att du välkomnar nya perspektiv för att kunna stimulera innovation och förändring. Du främjar både egna och andras idéer om hur organisationen kan förbättras.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla intresseanmälningar och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Skicka in din intresseanmälan till tjänsten senast 2020-09-20, via länken i denna annons.
Tillträde efter överenskommelse.
Rekryteringskonsult Andreas Dahlén, mail andreas.dahlen@randstad.se

Tjänsten kan komma att säkerhetsklassas.

Fackliga företrädare:
 Jannett Källänge, Vision, tel 0278-250 23, mail jannett.kallange@bollnas.se
Elin Pahlbeck, Vårdförbundet, tel 0278-258 34, mail elin.pahlbeck@bollnas.se 

Referens

201298099

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till