Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Förvaltningsassistent jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Förvaltningsassistent på Fasticon Kompetens AB

Förvaltningsassistent

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Kungsleden söker en förvaltningsassistent

Vill du arbeta på ett dynamiskt bolag i en bred och ansvarsfull roll som förvaltningsassistent? Har du erfarenhet av kommersiella hyresavtal och är en van användare av olika fastighetssystem? Kungsleden söker en ny kollega till Kista som vill vara med på resan framåt, är det du?

Om tjänsten
Som förvaltningsassistent sitter du tillsammans med 14 kollegor i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Kista. Du är lite av spindeln i nätet på kontoret och kommer att ha många beröringspunkter med kollegor. Framför allt kommer du att vara ett stort stöd för de tre kommersiella förvaltarna som du stöttar inom framför allt hyresadministration. För att växa och utvecklas i din roll kommer du också att ha möjlighet att utbyta idéer och erfarenheter med andra förvaltningsassistenter inom Kungsleden.

Totalt äger och förvaltar Kungsleden 13 fastigheter i Kista, med uteslutande kommersiella hyresgäster som du kommer att ha daglig kontakt med. Du som förvaltningsassistent kommer att ha en nyckelroll för både kundnöjdhet och trivsel på kontoret och du kommer att ges en stor frihet under ansvar. Som ny kollega kommer du att välkomnas i ett positivt team som präglas av samarbete och omtanke om varandra.

Dina dagar kommer bland annat att fyllas av följande arbetsuppgifter:
  • Administration i Fastnet – avtalsutkast, avisering, moms och fastighetsskatt
  • Ansvar för garage-, parkerings- och lageravtal
  • Registervård och uppföljning
  • Samarbete med ekonomiavdelningen
  • Vara behjälplig vid budgetering
  • Ansvara för kundevent
  • Kundkontakt med hyresgäster
  • Ansvarig för lokalkontoret i Kista
     
Din profil
Kungsleden söker dig som är en stjärna på avtalsadministration inom kommersiella fastigheter. Du har systemvana och har lätt för att sätta dig in i nya system. Har du erfarenhet av Fastnet är det starkt meriterande. Du har en allmän förståelse för ekonomi och arbetar sannolikt i en liknande roll idag.

Som person är du social och trivs med många kontaktytor samtidigt som du uppskattar rent administrativa uppgifter. Du är strukturerad, värdesätter ordning och reda och har stark känsla för service. Driv och engagemang är något som ligger i din natur och du är en lagspelare.

Kungsledens erbjudande
Kungsleden är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Allt som görs tar avstamp i värderingarna: omtanke, glädje och professionalism. Inom bolaget arbetar ca 130 personer. Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder. Kungsleden är jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till företagets utveckling.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som förvaltningsassistent passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Kungsleden med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på [ Link removed ] eller 070–822 14 17. 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på
[ Link removed ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 234397