Jobbet Förstärkning till kretskortsproduktion SAAB Järfälla har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Förstärkning till kretskortsproduktion SAAB Järfälla publicerad av Skill

Heltidsanställd
Järfälla

Arbetsbeskrivning


Har du god erfarenhet av elektronikmontering och ett brinnende intresse för teknik? Är du dessutom noggran och metodisk? Då kan du vara personen vi söker! För Saabs räkning söker vi nu flertalet elektronikmontörer till deras produktion i Järfälla. Vill du utvecklas vidare inom detta område kommer du välkomnas av en kompetent och välkomnande arbetsgrupp!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem På Operations i Järfälla utvecklas och serietillverkas olika produkter inom områdena för telekrig, radar och marina system. Inom sektionen Manufacturing finns bland annat gruppen kretskortsmontering. Gruppens främsta uppgift är att rigga, köra ytmonteringsmaskin, selektivlöda i maskin, avsyna, bättringslöda och lackera kretskort för småskalig serieproduktion.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker både materialhanteringsresurs för att hantera och rigga jobb inför tillverkning i maskin (pick & place) samt kretskortsmontör (manuell montering, avsyning och bättringslödning). Vi söker personal som kan arbeta såväl dag som kvällspass på vardagar. Tjänsten som materialhanteringsresurs innebär att säkra material samt kitta/rigga magasin inför maskinmontering samt avrigga efter körning. Tjänsten som krestkortsmontör innebär montering av kretskort, framtagning av prototyper samt reparation och modifiering av kretskort. Även medverkan vid upprättning av tillverkningsunderlag förekommer.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du har ett stort intresse för teknik och tillverkning. Saab befinner sig ett läge där verksamheten ständigt expanderar och utvecklas. Utöver egna gruppens medlemmar interagerar man ofta med både utvecklingsingenjörer och produktionstekniker vilket gör att intresse, idéer och nytänkande är egenskaper som premieras. Arbetet kräver att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Tidigare erfarenheter av kretskortsarbete är meriterande. Övriga önsvärda kvalifikationer är följande: Gymnasiekompetens Lödcertifikat (FSD 5115, 5117) Erfarenhet av avancerade kretskort Erfarenhet att arbeta med administrativa planeringssystem (MPS) Kunna läsa och förstå ritningar. Svenska och engelska God samarbetsförmåga Då arbetet innebär försvarssekretess är svenskt medborgarskap ett krav.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.skill,se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Malin Jangenteg, malin.jangenteg@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

2869

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till