Jobbet Förskollärare sökes till Tors förskola har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Förskollärare sökes till Tors förskola publicerad av Malmö Stad

Full-Time
Malmö

ArbetsbeskrivningOm arbetsplatsen

Tors förskola öppnade hösten 2018. Förskolan är belägen mitt i Hyllieområdet med närhet till köpcentrum och goda kommunikationer. Det finns fyra arbetslag på förskolan som är åldersindelad med de yngre barnen på första våningen och de äldre på andra våningen.

Det finns en förste förskollärare knuten till förskolan för att stötta arbetslagen i det pedagogiska arbetet. På Tors förskola arbetar man sagotematiskt med språkutveckling som fokusområde. Tors förskola har en egen kock som samarbetar med arbetslagen kring måltidspedagogik. Varje vecka har förskolan en gemensam kulturfestivaldag där alla barngrupper utforskar olika estetiska uttrycksformer. Som förskollärare har du möjlighet att delta i förskolans utvecklingsgrupp som gemensamt arbetar för en hög kvalitet på utbildningen i förskolan.

Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på [ Link removed ] - Click here to apply to Förskollärare sökes till Tors förskola.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du leder och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du har ett särskilt ansvar för undervisningen, och arbetar med läroplanen som bas utifrån varje barns kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar. Alla förskollärare i Malmö stad har schemalagd tid (5 tim/vecka) för reflektion, dokumentation och lärande med kollegor.

Arbetslagen har en och en halv timmes gemensam verksamhetsutvecklingstid/reflektionstid per vecka, fyra verksamhetsutvecklings kvällar och fyra verksamhetsutvecklingsdagar per år. Förskoleområdet använder sig av något vi kallar för ”slingan” som dokumentationsverktyg där du som förskollärare har ett särskilt ansvar. Slingan är framarbetad av områdets förste förskollärare som finns med och stöttar i arbetet med dokumentationen. Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och ett driv att utveckla verksamheten. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

För att tillsvidareanställas som förskollärare krävs förskollärarlegitimation, enligt Skollagen. Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning.

 Varmt välkommen med din ansökan!Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 201215Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på [ Link removed ] - Click here to apply to Förskollärare sökes till Tors förskola.
Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg – Belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.

Referens

20202276

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till