Jobbet Förskollärare /grundskollärare åk. f-3 till Sofielundskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Förskollärare /grundskollärare åk. f-3 till Sofielundskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Sofielundsskolan är en skola i förändring som speglar Malmös mångfald. Du har nu möjlighet att vara en del av vår skolas positiva utveckling!

Sofielundsskolan har idag cirka 570 elever i årskurs F-9, varav drygt 280 är inskrivna på fritidshem. Skolan är nyligen ombyggd och totalrenoverad. Vi kan erbjuda dig en inspirerande arbetsplats där vi sätter eleven i fokus. På Sofielundsskolan präglas arbetet av en positiv elevsyn och höga förväntningar. Vi har ett språkutvecklande arbetssätt i alla verksamheter då vi har en språklig mångfald hos eleverna. Vårt mål är att tillsammans med föräldrar och elever skapa en god verksamhet med hög kunskapsnivå och stor social kompetens som ger våra elever de bästa förutsättningar för att skapa Varje elevs bästa skola!

Vill du arbeta för att skapa en lugn och trygg skolmiljö för våra elever och tillsammans med pedagoger och elevhälsa möjliggöra en god lärmiljö? Har du en utbildning som förskollärare alternativt lärare i förskoleklass? Då kanske det är just dig vi söker som kollega och medarbetare på Sofielundsskolan!
Tillsammans arbetar vi mot vårt värdeord TAGGAD: Trygghet, Ansvar, Gemenskap, Glädje, Ambition och Delaktighet.


Arbetsuppgifter

I uppdraget som förskollärare verkar du för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt genom att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du stödjer elevernas utveckling mot skolans mål genom god planerings-, undervisnings- och bedömningskompetens. Du utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten i enlighet med skolans styrdokument. Du arbetar med ett förebyggande och främjande fokus kopplat till utvecklingen av elevernas lärmiljö. Du ser elevernas hela arbetsdag som en möjlighet till lärande genom att hitta strategier för att nå varje elev och stärka denna i såväl kunskapsutveckling som personliga utveckling.
Tjänsten omfattar placering i förskoleklass och du arbetar tillsammans med ytterligare 2 förskollärare, fritidspedagog och elevassistenter. Arbetet sker både under skoldagen och på fritidshemmet. Vi ser gärna att du har ämneskunskaper inom matematik och tidig läs- och skrivutveckling.

Kontakter och samarbete med elever, vårdnadshavare, kollegor, skolledning, övrig skolpersonal och olika externa aktörer är uppgifter som ingår i uppdraget. Du är positiv till kollegialt lärande och ett nära samarbete inom och mellan arbetslag. Du bidrar aktivt till en god arbetsmiljö.

Utifrån en helhetssyn på individen och med ett tydligt elevperspektiv arbetar du med processer individ-, grupp- och organisationsnivå. Du stimulerar elevers utveckling och lärande och förbereder dem för fortsatt utbildning.


Kvalifikationer

Du är legitimerad förskollärare/ lärare f-3. Det är meriterande om du har arbetat inom grundskolans tidigare år.

Du har god insikt i skolans mål och arbetssätt. Du skapar hållbara relationer till elever och personal samt arbetar för att skapa goda lärmiljöer i såväl klassrum som i skolans allmänna utrymmen under t.ex. raster. Ditt mål är att varje elev ska utvecklas, må bra och få goda förutsättningar för sitt lärande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever i de tidiga skolåren då placeringen kommer att vara riktad dit. Du ska vara trygg i din professionella yrkesroll och ha en god samarbetsförmåga. Du har ett stort intresse för utvecklingen av elevernas lärande i stort och ser de pedagogiska möjligheter som digitala verktyg kan ge. Dina personliga egenskaper har stor betydelse för vår organisations framgång. Vi söker dig som har lätt för att skapa förtroendefulla relationer med såväl ungdomar som vuxna. Du har ett lågaffektivt bemötande och har ett förhållningssätt som stämmer överens med vår värdegrund. Nu söker vi dig som vill anta utmaningen att vara en förebild och göra skillnad för våra elever! Välkommen med din ansökan!Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde: 190808 Välkommen med din ansökan !

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-05-29

Referensnummer: A878343

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Tjänsten tillsätt under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

A878343

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till