Jobbet Förskolelärare till Wenngarn Förskola har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Förskolelärare till Wenngarn Förskola publicerad av Wenngarn

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Förskolegruppen Momlin växer och behöver rekrytera fler förskollärare till vårt fantastiska team! Vi vill nu utöka vårt team med fler engagerade och kompetenta medarbetare!

Förskolegruppen Momlin är en koncern och består av två förskoleverksamheter;

Mollys farm, som är en liten och familjär förskola som ligger mitt i villaområdet Sunnersta i Uppsala. Verksamheten följer läroplanen och utöver detta lägger vi extra fokus på kultur, såsom opera, konst, historia, musik, dans och drama. Barnens mat är levererad från närproducerade och ekologiska kök. Vi arbetar för en nära relation med och mellan barnens föräldrar, något som vi tror bidrar till att skapa en välfungerande miljö för barn och personal. Mollys Farm är mycket uppskattad av barn och föräldrar, med nära nog maximala betyg i Kommunens årliga föräldraenkät.

Wenngarn förskola togs över sommaren 2018 och ligger beläget precis vid slottet i vackra Sigtuna. Det är en relativt nyetablerad verksamhet där målet och ambitionen är att implementera och likställa båda verksamheterna, utveckla lärandet och höja kvalitén precis som vi gjort på Mollys Farm och skapa Sigtunas bästa förskola.

De nya ägarna har vidareutvecklat Mollys Farm under de senaste åren. Bland annat har förskolans ekologiska profil stärkts, och var en av de första privata förskolorna i Uppsala som blev certifierad för Grön Flagg. Målet är också att ha hela 50% av vår personal legitimerade förskolelärare.

Är du en av dem?
Som förskollärare hos oss arbetar du mot mål som inkluderar höjd kunskapsnivå, trygga familjerelationer, en kreativ arbetsmiljö och sist men inte minst glada och nöjda barn samt medarbetare. Du är självgående och kan styra det pedagogiska arbetet.

Vi tror att du är en person som är engagerad, lojal, kreativ, lösningsorienterad, entusiastisk och vill vara med på vår resa samt utveckling, och höja lärandet på förskolan med starkt intresse för barns lärande, utforskande och utveckling genom lek. Ett intresse för de möjligheter som modern teknik medför är meriterande.

Förskollärarlegitimation, alternativt om du står i begrepp att få en legitimation, är meriterande. Alternativt om du är erfaren barnskötare.

Vi erbjuder:
• En dynamisk arbetsplats med mycket stor möjlighet till påverkan av verksamhetens innehåll.

• En engagerad och lyhörd ledning och en unik arbetsmiljö.

• Vi tillämpar provanställning i 6 månader, jobbar med individuell och marknadsmässig lönesättning och du kan jobba från 75 till 100%.

• Konkurrenskraftig lön, med attraktiva förmåner och tillfällen för vidareutbildning och karriärsutveckling.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, tfn 070 829 82 58. Urval kommer att ske löpande under processen, skicka in din ansökan nu.

Ansökan skickar du via platsannonsen på randstad.se

Referens

201183917

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till