Jobbet Förskolechef/förskolelärare till Montessoriförskolan Tellus i Lund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Förskolechef/förskolelärare till Montessoriförskolan Tellus i Lund publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Är du erfaren legitimerad förskolelärare och har en ambition om att utvecklas och ta ansvar för den pedagogiska verksamheten? Just nu söker vi en kombinerad roll som förskolechef/förskolelärare till trygga Montessoriförskolan Tellus i Lund.

Information om uppdraget:

Som förskolechef/förskolelärare på Tellus Montessoriförskola kommer du tillsammans med skolans ledningsgrupp att driva och ansvara för skolans utveckling. Tjänsten är en kombinerad roll som omfattar en heltidsanställning där du att arbeta cirka 20% med förskolans ledning samt 80% i barngruppen.

I rollen kommer du att vara huvudansvarig för barnens pedagogiska direktiv och arbetar aktivt med att utveckla denna för att matcha barngruppens villkor. Du kommer att producera en studieplan i enlighet med kraven från skolverket. Tjänsten kommer även innebära personalansvar för personalgruppen på förskolan. Du kommer bland att vara ansvarig för planering och schemaläggning, men även för personalutveckling.

Då Tellus är ett föräldrakooperativ som drivs i form av en ekonomisk förening där alla föräldrar är medlemmar och har stor möjlighet att påverka den del av verksamheten som ligger utanför det pedagogiska är det viktig att du har en god kommunikationsförmåga med så väl föräldrar som styrelsen och dina kollegor.

Detta söker vi:

Vi söker dig som värdesätter relationer med personal, barn och vårdnadshavare och ser detta som en stabil grund för ett positivt ledarskap. Du klarar av att ha många bollar i luften samtidigt som du kan ha kvar helikopterperspektivet och driva verksamheten framåt.

Det ses som meriterande om du har erfarenhet av att arbetat av pedagogik inom montessori. Extra meriterande är om du har rektorsutbildning.
Du trivs med att tänka nytt och hitta kreativa lösningar, alltid med barnens bästa i fokus. Du har dessutom en god förmåga att arbeta metodiskt för att genomföra förändringar eller idéer.
En fallenhet för och erfarenhet av att arbeta med schemaläggning, organisationsstruktur och ledning av arbetslag ses som mycket positivt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tellus erbjuder en tillsvidaretjänst med omfattning 100 %, tillträde efter överenskommelse Du blir en del av en härlig arbetsgrupp på en trevlig arbetsplats med inspirerande, utvecklande och roligt arbete. Som anställd får du också varje år ett friskvårdsbidrag. Förskolan har öppet mellan 07.30-17.00.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är en direktrekrytering till Montessoriförskolan Tellus där på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryterare Katarina Lindkvist vid frågor 070 335 73 95 alternativt katarina.lindkvist@studentconsulting.com

Sökord: Rektor, förskolechef, förskola, förskolelärare, förskollärare, Montesorri, Montesorriförskola, Lund

Om arbetsgivaren:

Montessoriförskolan Tellus finns på Norra Fäladen i Lund, omgiven av härliga grönområden som vi ofta utnyttjar. Barnen står i centrum för vår verksamhet och pedagogiken är inriktad på att ta tillvara barnets nyfikenhet, egna intressen och lust att arbeta. Förskolan har två barngrupper. Lilla avdelningen består av 11 barn i åldern 1-3 år och 3 lärare, och Stora avdelningen består av 20 barn i åldern 3-6 år och 4 lärare.

De flesta pedagogerna på Tellus är Montessoriutbildade och har lång erfarenhet av att arbeta enligt Montessoripedagogiken och med barn. Vi har också en egen kock som är mån om att laga god och näringsrik mat på plats i vårt kök.

Tellus är ett föräldrakooperativ som drivs i form av ekonomisk förening. Alla föräldrar är medlemmar och har på så sätt stor möjlighet att påverka den del av verksamheten som ligger utanför det pedagogiska. Styrelsen väljs bland föräldrarna och är arbetsgivare för personalen.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49726

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till