Jobbet Försäljningsingenjör till Processor AB, Spånga har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Försäljningsingenjör till Processor AB, Spånga publicerad av Avanzera

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vårt uppdrag:
Vår kund Processor AB söker nu sin nya medarbetare som försäljningsingenjör. Processor AB är ett ingenjörs- och agenturföretag som under 40 år har levererat utrustning för bl.a. industriell och kommersiell kyla, värmeväxling och vätskefiltrering. I samarbete med leverantörer och kunder har de utvecklats till ett starkt och kunskapsrikt företag inom dessa områden.

Att vara försäljningsingenjör hos Processor AB innebär i huvudsak; teknisk försäljning i Sverige av bolagets produktprogram, såsom plattvärmeväxlare, övriga värmeväxlare, kyltorn, kylmedelkylare, filter och pumpar.

Du kommer att vara en del av ett familjärt och engagerat företag där gemenskapen har stor betydelse. Företaget sitter i Spånga med närhet till kommunikationer och härlig närmiljö.
Detta är en rekrytering som genomförs via oss på Avanzera. Kund önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid.


Arbetsuppgifter:
I rollen som försäljningsingenjör, kommer du att skapa nya kundkontakter inom industrin, t.ex. stålindustrin, gruvindustrin, papper & massa, kemi, rörentreprenörer, kylentreprenörer etc. Tjänsten innefattar även dimensionering, offerering, uppföljning samt försäljning och beställningar.

Din bakgrund:
För att trivas och lyckas i denna roll bör du ha en teknisk bakgrund eller ett gediget intresse för teknik. Meriterande är om du har erfarenhet eller arbetat med pumpar främst inom industrin. Du har goda kunskaper av Office-paketet, framförallt Excel. Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. En del kommunikation sker även med Danmark, så har du även kunskap eller förstår danska så ses detta som en merit, dock inga krav. Det kan förekomma resor i arbetet därav så krävs det körkort för denna tjänst.

För att kunna ge totallösningar till kunden och för att skapa merförsäljning, är det viktigt att man har förmågan att se helheten i produktprogrammet. Arbetet är mycket självständigt och kräver att man är självgående, samtidigt som man är en teamplayer. Du har drivet och gillar förändringar.

Kan denna tjänst som försäljningsingenjör vara något för dig? Tveka inte att ansöka redan idag då tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryteringsansvarig, Malin Klingberg på telefonnummer 08-54528307.


Om oss:
Avanzera har funnits sedan 1998 och är ett auktoriserat företag och har över 100 anställda. Vi vet att varje person är unik och därför månar vi om att ditt nästa steg i karriären ska ge dig kunskap och erfarenhet som just du strävar efter. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och vill att du ska må bra och trivas i samarbetet med oss! Vi är din expert inom konsult- och rekryteringstjänster. Läs mer om oss på www.avanzera.seKontaktperson(er)
Malin Klingberg
08-54528307

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Publiceringsdatum
2019-09-10

Referens

1232

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till