Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäljningsingenjör till Aerzen, placering Mälardalen/Östergötland jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäljningsingenjör till Aerzen, placering Mälardalen/Östergötland på Reperio Search

Försäljningsingenjör till Aerzen, placering Mälardalen/Östergötland

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Försäljningsingenjör till Aerzen, placering Mälardalen/Östergötland

Vill du arbeta i ett välkänt tyskt företag som tillverkar högpresterande maskiner för industrin? Nu har du möjlighet att bli Aerzens nya branschspecialist på deras premiumprodukter såsom blåsmaskiner, skruvkompressorer, vridkolvskompressorer samt turboblåsmaskiner. På Aerzen har du en stark organisation och ett välkänt varumärke i ryggen samtidigt som du blir synlig och dina insatser verkligen märks.

Om företaget

Sedan år 1864 har Aerzen tillverkat högpresterande maskiner för industrin. Företaget har utvecklats, från att tidigare ha varit en enda lokal maskinfabrik till att vara en global leverantör av tillförlitliga, högpresterande och energieffektiva blåsmaskiner och skruvkompressorer över hela världen. Längs vägen har företaget gått i spetsen när det gäller innovation inom området av komplexa och krävande applikationer för transport av luft och gaser. Aerzen har även utvecklat flera nya teknologier som inte bara svarat på marknadens behov utan även vidareutvecklat den.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Aerzens räkning en Försäljningsingenjör som kommer att vara ansvarig för projektförsäljningen av företagets hela produktportfölj bestående av blåsmaskiner, skruvkompressorer, vridkolvskompressorer samt turboblåsmaskiner inom sitt geografiska område.  Kunderna finns inom industri och även kommunala verksamheter.

Mer specifikt innebär tjänsten:

  • Försäljning av företagets produkter och tjänster mot såväl befintliga som nya kunder.
  • Aktivt marknadsföra nya produkter.
  • Projektförsäljning.
  • Driva försäljningen gentemot gemensamt uppsatta mål och budget som sker i samråd med närmaste chef.
  • Aktivt söka och bearbeta nya marknader och kunder.
  • Göra bedömningar och utredningar på kundens system och processer för korrekta rekommendationer.

De flesta av kunderna finns i Mälardalen, Östergötland, södra Sverige samt längs med Norrlandskusten. Vi ser gärna att du bor i Mälardalen eller Östergötland för att ha ett bra utgångsläge för att nå många av Aerzens kunder. Som säljare planerar du dina kundbesök och resor själv och är ute hos kund ca 3 dagar per vecka.

Vem vi söker

Vi söker dig som har en gymnasial- eller eftergymnasial teknisk utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet från att ha arbetat med teknisk försäljning B2B. Du har också erfarenhet av att sälja en investering. Din kunskaper i svenska och engelska är goda i både tal och skrift. Som person har du en stark drivkraft med kunden i fokus. Vi ser det dessutom som högst meriterande om du har arbetat med pneumatisk transport.

Övrigt

Att jobba på Aerzen innebär att du arbetar med kvalitativa och innovativa maskiner gentemot industrin. Vi tror att du, för att trivas i rollen som Försäljningsingenjör, har en inre motor och ett driv att underhålla kundrelationer och skapa nya. Vi tror också att du är självgående, vågar ta eget ansvar, är noggrann och gillar omväxling. Aerzen erbjuder en anställning där du kommer att ha ett stort mått av frihet förenat med ansvar vilket innebär att du kommer kunna forma din dag själv inom de ramar som finns. Du kommer att få utbildning lokalt och även vid fabriken i Tyskland.

Låter det intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik på telefon, 073 - 540 03 31.

 #försäljningsingenjör #capitalsales #säljare #teknisksäljare #accountmanager #salesengineer #utesäljare #fältsäljare #sales #capitalsales

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1194146-329805